İttifak ittifak büyüyen bir siyaset vardır

Günlerdir konuşup durduğumuz ittifak meselesi dün ete kemiğe bürünmüş halde, bir kanun teklifi olarak karşımıza çıktı nihayet.KANUNU ANLAYANA KADAR MAHVOLDUKİyi oldu da, konuyu anlayan var mı bir sorun. Dün...

Günlerdir konuşup durduğumuz ittifak meselesi dün ete kemiğe bürünmüş halde, bir kanun teklifi olarak karşımıza çıktı nihayet.

KANUNU ANLAYANA KADAR MAHVOLDUK

İyi oldu da, konuyu anlayan var mı bir sorun. Dün NTV de canlı yayına çıkacağım, konuyu anlamak için paralıyorum kendimi. Meseleye yakınlardır diye Ankara’daki arkadaşları aradım. Basın toplantısı yapıldığı saatten beri herkes birbirine soruyormuş: ‘Burası ne demek, oylar nasıl toplanacak?... Kafalar fena karışmış anlayacağınız.

Sonunda benimle beraber NTV’ye çıkacak olan ANAR Başkanı İbrahim Uslu imdadımıza yetişti. Oğuz Haksever, NTV editörleri ve ben, İbrahim Uslu’nun etrafına toplaştık. O da dersini iyi çalışmış, temiz yüzlü, çalışkan öğrenci olarak bir güzel anlattı. “Ya çok basit, karıştıracak bir şey yok” diyerek de bir de tatlı tatlı ezdi bizi.

Allah var konuyu anladık da rahatladık. NTV editörleri, ‘zaten ben de böyle yapmıştım, yazılıdan 8 bekliyorum’ diyen, diğer çalışkan öğrenci edasında işlerinin başına döndüler. KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdık, ‘ben de İbrahim gibi düşünüyorum’ diye karizmayı çizdirmedi. Biz ise son dakika yazılıya çalışmış öğrenciler olarak canlı yayına çıktık.

YENİ KANUNU EN İYİ ANLATAN FORMÜLÜ BULDUM

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kızmak yok -1- Muhalefette değişim zamanı 29 Mayıs 2023 | 1.497 Okunma 2. tur seçmen psikolojisini anlamak 26 Mayıs 2023 | 530 Okunma Seçim sonuçları konusunda önemli bir bilgi 25 Mayıs 2023 | 1.085 Okunma Aşk ve nefret arasında siyaset 23 Mayıs 2023 | 807 Okunma Seçimden dersler 3: Meral Hanım 19 Mayıs 2023 | 745 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar