Hak etmedik

Zor durumdaki bir ülkede, ekonomi dünyası çözüm beklerken, bunun tek sorumlusunun aniden sosyal medyadan istifasını duymayı hak etmedi. .Ağır görevdir. Zor bir makamdır. Saldıran, eleştiren, yıpratanı çoktur...

Bir ülkenin hazine, maliye ve ekonomisinin emanet edildiği bir bakan, ülkenin kaderinde ve geleceğinde çok hayati bir rol oynuyor demektir.

Bu önemli bir sorumluluk, ciddi bir görev ve büyük bir vebaldir. Milletin parasına, devletin hazinesine ve çocuklarımızın rızkına sahip çıkacak ve kutsal bir emanet gibi onu koruyacaktır.

İşte bu derece önemli görevleri üstlenen bir kişinin, bir gün Instagram’dan istifa ettiğini duymayı bu millet hak etmiyor.

Binlerce yıllık devlet geleneğinde göreve gelmenin ve oradan ayrılmanın bir geleneği, teamülü ve adabı vardır.

Hiçbir devlet, başka bir devlete ait bir sosyal medya platformu üzerinden, hazinesini ve ekonomisini teslim ettiği bakanının istifa ettiğini görmek istemez.

Bu ciddi devlet, bu garip tavrı hak etmedi.

Büyük bir devletiz. Libya’dan Azerbaycan’a, Suriye’den Somali’ye dünyanın birçok ülkesinde, çok kritik operasyonlar yürütüyoruz. O ülkelerde halkların umuduyuz, dayanağıyız, sığınacakları limanıyız.

Bu devlet, süper güçlerin arasında ezilmeden, ülkesinin çıkarlarını korumak için mücadele veriyor, kendisine umut bağlayan halklara destek olmaya çalışıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kızmak yok -1- Muhalefette değişim zamanı 29 Mayıs 2023 | 1.497 Okunma 2. tur seçmen psikolojisini anlamak 26 Mayıs 2023 | 530 Okunma Seçim sonuçları konusunda önemli bir bilgi 25 Mayıs 2023 | 1.085 Okunma Aşk ve nefret arasında siyaset 23 Mayıs 2023 | 807 Okunma Seçimden dersler 3: Meral Hanım 19 Mayıs 2023 | 745 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar