Gençler için Zeytin Dalı rehberi

Türkiye için son derece kritik Zeytin Dalı Operasyonu’nu iyi anlamamız gerekiyor. Ancak gençlerimizin çok daha iyi anlaması gerekiyor.Bu yüzden Zeytin Dalı Operasyonu hakkında tüm olup biteni gençlerimizin daha iyi...

Türkiye için son derece kritik Zeytin Dalı Operasyonu’nu iyi anlamamız gerekiyor. Ancak gençlerimizin çok daha iyi anlaması gerekiyor.

Bu yüzden Zeytin Dalı Operasyonu hakkında tüm olup biteni gençlerimizin daha iyi anlamaları için bir rehber hazırladım.

Buyurun.

1. Zeytin Dalı Operasyonu’na ‘savaş’ deme. Bu teröre karşı, ulusal güvenliğimize büyük tehdit oluşturan PKK/PYD örgütüne yönelik yapılmış bir operasyondur.

2. Bu operasyon, Suriyeli göçmenlerden oluşan Özgür Suriye Ordusuyla birlikte yapılıyor. Zira onlar da PKK/PYD tarafından işgal edilmiş şehirlerine geri dönmek istiyorlar. Tıpkı Cerablus’ta olduğu gibi.

3. Zeytin Dalı Operasyonu, bir ‘fetih’ hareketi değildir. Mehter marşı çal, Türk bayrakları taşı, Osmanlı üç hilali gezdir ama o ülkeyi fethetmeyeceğimizi bil.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kızmak yok -1- Muhalefette değişim zamanı 29 Mayıs 2023 | 1.497 Okunma 2. tur seçmen psikolojisini anlamak 26 Mayıs 2023 | 530 Okunma Seçim sonuçları konusunda önemli bir bilgi 25 Mayıs 2023 | 1.085 Okunma Aşk ve nefret arasında siyaset 23 Mayıs 2023 | 807 Okunma Seçimden dersler 3: Meral Hanım 19 Mayıs 2023 | 745 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar