Gazeteler kapanırken, medya yönünü neden bulamıyor?

Son beş yıldır, gördüğüm her medya patronuna, yayın yönetmenine büyük bir tehlikeden bahsediyorum.Burada köşede, televizyonlarda yorumlarda, konferanslarda her fırsatta anlatıyorum: Dijital Devrim diye bir şey...

Son beş yıldır, gördüğüm her medya patronuna, yayın yönetmenine büyük bir tehlikeden bahsediyorum.

Burada köşede, televizyonlarda yorumlarda, konferanslarda her fırsatta anlatıyorum: Dijital Devrim diye bir şey yaşıyoruz ve bu en çok medya, iletişim sektörünü etkileyecek (bu alanda çok sayıdaki yazıma Yeni Şafak arşivinden ulaşılabilir. Özellikle 31.03.2016 tarihli yazım).

GAZETELERİ ARTIK ÜZEDE GÖRECEĞİZ

Şu cümleyi altını çizerek bir daha yazıyorum: Bir süre sonra kağıt gazeteleri sadece müzelerde göreceğiz. Medya, tarihinin en köklü ve ciddi değişimini yaşıyor.

İTÜ Teknokent’te bir yıl boyunca yeni nesil medya teknolojileri konusunda AR-GE çalışmaları yaptım. Dünyada medya teknolojilerinin ve sistemlerinin başka bir yere doğru gittiğini ama Türkiye’dekilerin tersi bir istikamet tutturduğunu gördüm.

HABERTÜRK KAĞIT BASKIYI DURDURDU

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kızmak yok -1- Muhalefette değişim zamanı 29 Mayıs 2023 | 1.494 Okunma 2. tur seçmen psikolojisini anlamak 26 Mayıs 2023 | 527 Okunma Seçim sonuçları konusunda önemli bir bilgi 25 Mayıs 2023 | 1.077 Okunma Aşk ve nefret arasında siyaset 23 Mayıs 2023 | 806 Okunma Seçimden dersler 3: Meral Hanım 19 Mayıs 2023 | 739 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar