FETÖ ile mücadelede yeni yöntem ihtiyacı

Hepimiz bu hain örgütün bir şekilde mağduruyuz. Kimimiz daha çok bedel ödedi, kimimiz daha az. Ancak tüm milletin ruhsal, moral, maddi ve manevi bir şekilde mağdur olduğu bir süreç yaşıyoruz.Öyle lanet bir...

Hepimiz bu hain örgütün bir şekilde mağduruyuz. Kimimiz daha çok bedel ödedi, kimimiz daha az. Ancak tüm milletin ruhsal, moral, maddi ve manevi bir şekilde mağdur olduğu bir süreç yaşıyoruz.

Öyle lanet bir örgüt ki, toplumun kılcal damarlarına kadar yayılmış bir virüs gibi, hepimizi hastalandırdı.

ÖLÜMCÜL SALDIRI VE AKUT DÖNEM

Devlet metabolizması ile insan metabolizması aynı şekilde çalışır. Bedenimiz, bir saldırı olduğunda, ağır yara aldığında, kanama olduğunda alarma geçer. Tüm organlarıyla o kanamayı durdurmaya çalışır. Sırt ağrısı, kulak çınlaması, kol incinmesi gibi tali sorunlara bakmaz vücut. Buna akut dönem denir.

Devlet ölümcül bir saldırıyla karşılaştı ve ağır bir yara aldı. O da akut dönemini yaşıyor. Devletin organları resmen birbiriyle savaştı. Cumhuriyet tarihinde bu denli karmaşık, bu denli ağır bir travma geçirmemişti devlet. Bu şekilde bir tecrübesi ya da birikimi yoktu.

Topluma ve devlete sızmış virüsleri temizlemek öyle sandığımız kadar kolay olmadı. Sanırım devlet tarihimizin en büyük tasfiyesi, yani temizlenme operasyonunu yürütüyoruz. Sanıcımız, ağrımız, derdimiz büyük yani.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kızmak yok -1- Muhalefette değişim zamanı 29 Mayıs 2023 | 1.497 Okunma 2. tur seçmen psikolojisini anlamak 26 Mayıs 2023 | 530 Okunma Seçim sonuçları konusunda önemli bir bilgi 25 Mayıs 2023 | 1.085 Okunma Aşk ve nefret arasında siyaset 23 Mayıs 2023 | 807 Okunma Seçimden dersler 3: Meral Hanım 19 Mayıs 2023 | 745 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar