Erdoğan’ı beklerken…

Herkes Erdoğan'ın vereceği kararları bekliyor. 16 Nisan'daki referandumdan sonra düşeceği söylenen gerilim, ortaya çıkacağı düşünülen yol haritası ve AK Parti'nin bundan sonra izleyeceği politikalar, gelip...

Herkes Erdoğan'ın vereceği kararları bekliyor. 16 Nisan'daki referandumdan sonra düşeceği söylenen gerilim, ortaya çıkacağı düşünülen yol haritası ve AK Parti'nin bundan sonra izleyeceği politikalar, gelip Erdoğan'ın vereceği kararlara dayandı.

Herkes, bugün AK Parti'ye üye olan ve siyasi tarihte yeni bir sayfa açan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bundan sonra atacağı adıma kilitlenmiş durumda.

AK PARTİ TEŞKİLATLARI BEKLİYOR

Geçen hafta birkaç Anadolu şehrini dolaştım. Batı şehirlerindeki durumu biliyordum, bir de Anadolu şehirlerindeki teşkilatın durumunu görme fırsatı buldum.

Bir zafer kazanmış gibi değil de, milletten uyarı almış bir partinin teşkilatı olarak, yeniden bir yol haritasına ihtiyaçları olduğunu düşünüyorlar. 2002 ruhunun kaybolmasına, heyecanın azalmasına, samimiyet ve dayanışmanın azalmasına neden olan şeyleri anlamaya çalışıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kızmak yok -1- Muhalefette değişim zamanı 29 Mayıs 2023 | 1.498 Okunma 2. tur seçmen psikolojisini anlamak 26 Mayıs 2023 | 530 Okunma Seçim sonuçları konusunda önemli bir bilgi 25 Mayıs 2023 | 1.088 Okunma Aşk ve nefret arasında siyaset 23 Mayıs 2023 | 807 Okunma Seçimden dersler 3: Meral Hanım 19 Mayıs 2023 | 747 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar