Düşmanımla yüzleşmek

Yüz yüze gelmek, gözlerinin içine bakmak istiyordum. Beni düşmanlaştıran, sonra hayali silahlı bir örgüte üye yapan ve üç yıl boyunca tüm telefon konuşmalarımı, maillerimi, mesajlarımı...

Yüz yüze gelmek, gözlerinin içine bakmak istiyordum. Beni düşmanlaştıran, sonra hayali silahlı bir örgüte üye yapan ve üç yıl boyunca tüm telefon konuşmalarımı, maillerimi, mesajlarımı takip ettiren insanları görmek istiyordum. Bu yüzden Yargıtay 16. Dairede devam eden davaya katıldım.

Selam Tevhit Örgütü Kumpas Davasında, ben mağdur, benim hakkımda dinleme kararı veren hakim de sanıktı. Şansızlığım o ki, sanık Hakim S.Y. Silivri Cezaevi’nde başka davalardan tutukluydu ve online SEGBİS sistemiyle katılıyordu duruşmaya. Göz göze gelemeyecektik yani.

DİNLEME KAYITLARI NEREDE?

Mahkeme Başkanı mağdur olarak benim ve diğer kişilerin görüşlerini sordu.

Söz aldım:

“Üç yıl boyunca tüm iletişim trafiğim ve telefonlarım kaydedilmiş. Benim dinlenme kararımın verildiği dosyamda eşim, çocuklarım, yeğenlerim ve yakınlarımla olan konuşmalarım, maillerim var. Aile mahremiyetim kaydedilmiş yani. Neden?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kızmak yok -1- Muhalefette değişim zamanı 29 Mayıs 2023 | 1.497 Okunma 2. tur seçmen psikolojisini anlamak 26 Mayıs 2023 | 530 Okunma Seçim sonuçları konusunda önemli bir bilgi 25 Mayıs 2023 | 1.085 Okunma Aşk ve nefret arasında siyaset 23 Mayıs 2023 | 807 Okunma Seçimden dersler 3: Meral Hanım 19 Mayıs 2023 | 745 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar