“Davası olmayan AK Parti’de yöneticilik yapamaz”

Sanırım son dönemlerin en önemli mesajlarını, memleketi Rize’de verdiErdoğan. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı olarak, Rize İl Başkanlığı’ndaki konuşması çok...

Sanırım son dönemlerin en önemli mesajlarını, memleketi Rize’de verdiErdoğan. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı olarak, Rize İl Başkanlığı’ndaki konuşması çok kritikti. Sadece benim mi dikkatimi çekti acaba?

Devlet değişim yaşarken, AK Parti kongreler sürecine girerken, büyük olağan kongre yaklaşırken ve herkes bir beklenti içindeyken, Erdoğan’ın verdiği mesajlar çok önemliydi ama bakıyorum bir ben teyakkuza geçmişim.

Konuşma yazılı değil, irticalen yapıldı. Dolayısı ile mesajlar, Erdoğan’ın kafasında biriktirdiği ve kritik sorun olarak gördüğü konulara yönelikti.

Bir tanesi hariç, mesajlar açık, seçik ve kör göze parmak sokar gibiydi. Ben teşkilat mensubu, bürokrat ya da siyasetçi olsam tir tir titrerdim. Erdoğan çok kararlı gözüküyordu çünkü. Sık sık bu sütunda dile getirdiğim eleştirileri Erdoğan’ın bizzat kendisinin yapması, eleştirilerin bir kısmına da cevap vermiş olması, sanırım beni heyecanlandırdı. İyimserlik içindeyim.

Bu nedenle o mesajları açarak sizinle paylaşmak istedim. Size de iyimserlik bulaştırayım biraz.

DAVASI OLMAYAN AK PARTİ’DE OLAMAZ

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kızmak yok -1- Muhalefette değişim zamanı 29 Mayıs 2023 | 1.498 Okunma 2. tur seçmen psikolojisini anlamak 26 Mayıs 2023 | 530 Okunma Seçim sonuçları konusunda önemli bir bilgi 25 Mayıs 2023 | 1.088 Okunma Aşk ve nefret arasında siyaset 23 Mayıs 2023 | 807 Okunma Seçimden dersler 3: Meral Hanım 19 Mayıs 2023 | 747 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar