Daha ne olacaktı?

Kemal Öztürk bugün köşesinde 'Daha ne olacaktı?' başlığı adı altında Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırının nedenlerini ele aldı. Öztürk, birilerinin kızgın demiri soğutmak istemediğini, sosyal medyada nefret söylemleri ve ötekileştirmenin kontrol altına alınması gerektiğini, siyasetçilerin birbirlerine kullandığı dilin halkta olumsuz etkiler bıraktığını yazdı... İşte Kemal Öztürk'ün okunması gereken yazısı...

Türkiye’nin ana muhalefet partisinin lideri linç edilmek istendi.Beğenirsiniz beğenmezsiniz, CHP ana muhalefet partisi olarak bu ülkede devlet protokolünde yeri olan, parlamentonun ikinci büyük partisi ve milyonlarca insandan oy almış bir partidir.

Ve bu partinin lideri bir suçluymuş gibi, düşmanmış gibi birileri tarafından darp edildi, saldırıya uğradı ve sonra da linç edilmek istendi.

Hiçbir şekilde kabul edilemez, hiçbir şekilde hafifletilemez ve üstü örtülemez bir suçtur bu.

Savcılığın açtığı soruşturma, güvenlik birimlerinin incelemeleri olayın hukuki ve kriminal boyutunu ortaya çıkaracaktır. Burası ayrı.

Bu olayın yaşanmasına neden olan nedenlere bakalım.

YÜKSEKTEN ATILAN TAŞ AŞAĞI İNDIKÇE AĞIRLIĞI ARTAR

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kızmak yok -1- Muhalefette değişim zamanı 29 Mayıs 2023 | 1.496 Okunma 2. tur seçmen psikolojisini anlamak 26 Mayıs 2023 | 529 Okunma Seçim sonuçları konusunda önemli bir bilgi 25 Mayıs 2023 | 1.082 Okunma Aşk ve nefret arasında siyaset 23 Mayıs 2023 | 807 Okunma Seçimden dersler 3: Meral Hanım 19 Mayıs 2023 | 743 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar