Bir Zeytin Dalı Operasyonu daha gerekiyor

Zeytin Dalı Operasyonu’nun toplumsal uzlaşı ve milli birlik açısından çok farklı bir yansıması var. Bugüne kadar yapılan yurt dışı operasyonlarda, bu düzeyde yüksek bir milli dayanışma ve...

Zeytin Dalı Operasyonu’nun toplumsal uzlaşı ve milli birlik açısından çok farklı bir yansıması var. Bugüne kadar yapılan yurt dışı operasyonlarda, bu düzeyde yüksek bir milli dayanışma ve siyasi birliktelik olmamıştı sanırım.

Siyasi partilerin duruşları, iktidarın tutumu, söylemi siyaseten de ortak bir zeminde buluşulduğunu gösteriyor bize.

Liderlerin pozitif mesajları tabanlarında da karşılık bulunca, ülkede ciddi bir rahatlama ve özgüven oluşuyor bu sayede.

Sanırım 15 Temmuz darbesinden sonra, Yenikapı buluşmasından bu yana, CHP, AK Parti ve MHP ilk defa aynı ortak milli hedef için güç birliği yaptılar.

Bu milli atmosfer çok kıymetli, çok önemli ve çok nadir bulunan bir kazanımdır. Şehitlerin manevi gücü, Mehmetçiğin fedakarlığı, milletin milli duyguları sayesinde oldu bu atmosfer. Türkiye’nin uzun süreden beri ihtiyaç duyduğu şey de buydu.

YENİ BİR ZEYTİN DALI OPERASYONU

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kızmak yok -1- Muhalefette değişim zamanı 29 Mayıs 2023 | 1.497 Okunma 2. tur seçmen psikolojisini anlamak 26 Mayıs 2023 | 530 Okunma Seçim sonuçları konusunda önemli bir bilgi 25 Mayıs 2023 | 1.085 Okunma Aşk ve nefret arasında siyaset 23 Mayıs 2023 | 807 Okunma Seçimden dersler 3: Meral Hanım 19 Mayıs 2023 | 745 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar