Bayramda sakın unutmayın!

Aceleci olmayın. Mesela, ‘benim adıma racon kesemez” dediğinde Reis, hemen baş şüphelinin üstüne çullanmayın. Sonra resepsiyona davet edilir, yan yana fotoğraf çektirirler, siz ortada kalırsınız....

Aceleci olmayın. Mesela, ‘benim adıma racon kesemez” dediğinde Reis, hemen baş şüphelinin üstüne çullanmayın. Sonra resepsiyona davet edilir, yan yana fotoğraf çektirirler, siz ortada kalırsınız. Bayramınız zehir olmasın.

* ‘Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar’ lafı geçerliliğini kaybetmiştir. Artık ‘doğru söyleyeni döverler’ devrine girmiş bulunuyoruz. Bayramda unutmayın.

* Sakın büyüklerinizin bayramını tebrik etmek için, el öpmeli emoji göndermeyin. Kafanızda baston kırsalar haklı olurlar. Ayrıca çok ayıp.

* Çok hayalici olmayın. FETÖ’nün darbe girişiminde baş rol oynamış birinin ağabeyi, parti yönetiminden çıkarılınca üzerine çok da hayal kurmayın. Sonra daha güçlü bir pozisyona gelir, siz mahcup olursunuz.

* Küçüklerin bayramda garip bir mutluluk, tuhaf bir enerji, şaşırtıcı bir telaş içinde olmasını garipsemeyin. Bilakis destekleyin. Bu halde olmayan çocuk varsa, ona bayram sevincini aşılamamışsınız demektir.

* Bayramı tatil bölgelerinde kum, deniz, güneş üçlüsü ile geçirenlere döndüklerinde yüz vermeyin, kavurma yedirmeyin.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kızmak yok -1- Muhalefette değişim zamanı 29 Mayıs 2023 | 1.494 Okunma 2. tur seçmen psikolojisini anlamak 26 Mayıs 2023 | 527 Okunma Seçim sonuçları konusunda önemli bir bilgi 25 Mayıs 2023 | 1.077 Okunma Aşk ve nefret arasında siyaset 23 Mayıs 2023 | 806 Okunma Seçimden dersler 3: Meral Hanım 19 Mayıs 2023 | 739 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar