Bayram için öneriler

Mübarek Ramazan bu sene zorladı. ‘İmanı zayıf olanlar zorlanır’ diye kim uydurduysa, herkes yalandan ‘çok rahattım valla’ diyor. Halbuki, Haziran ayı en uzun gündüzün olduğu ay. 19 saat oruç...

Mübarek Ramazan bu sene zorladı. ‘İmanı zayıf olanlar zorlanır’ diye kim uydurduysa, herkes yalandan ‘çok rahattım valla’ diyor. Halbuki, Haziran ayı en uzun gündüzün olduğu ay. 19 saat oruç tutuyoruz, 5 saat tutmuyoruz. Uyku düzeni, yemek düzeni alt üst oldu. Sahabe imanı olsa zorlanır. Neyse Allah kabul etsin.

Yarın arefe, öbür gün bayram nasipse. Bazıları için mübarek aylar bayramdan sonra başlıyor.

Bayram öncesi birkaç hususu yazarak sizinle paylaşmak istedim. Güzel geçsin, neşeli geçsin, huzurlu geçsin umuduyla. Buyurunuz.

Bayram mesajlarına dikkat edin:

Bu bayram lütfen toplu mesaj atmayın. Bir kere çok ayıp. İnsan büyüklerinin, sevdiklerinin bayramını toplu mesajla kutlamaz. Bu sene bir de bir caps yapmışlar, onu gönderiyor herkes, mesaj bile yazmıyor.

Yakında Google sizin adınıza toplu mesaj resimleri göndereceğiniz bir uygulama yapacakmış. Siz hiçbir şeyle uğraşmadan bayramlar, kandiller, yıl başını falan kutlayacak sizin adınıza. Sonunda olacak bu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kızmak yok -1- Muhalefette değişim zamanı 29 Mayıs 2023 | 1.494 Okunma 2. tur seçmen psikolojisini anlamak 26 Mayıs 2023 | 527 Okunma Seçim sonuçları konusunda önemli bir bilgi 25 Mayıs 2023 | 1.077 Okunma Aşk ve nefret arasında siyaset 23 Mayıs 2023 | 806 Okunma Seçimden dersler 3: Meral Hanım 19 Mayıs 2023 | 739 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar