Ankara’da beyin yakan kulisler

Uzun zaman olmuş meğer Ankara’ya gelmeyeli. Varınca anladım. Hava çok güzeldi. Güneşli ve tatlı bir serinlik vardı. Gelirken Abant’a uğrayıp, sonbaharın ağaçlara yansıyan güzelliğini...

Uzun zaman olmuş meğer Ankara’ya gelmeyeli. Varınca anladım. Hava çok güzeldi. Güneşli ve tatlı bir serinlik vardı. Gelirken Abant’a uğrayıp, sonbaharın ağaçlara yansıyan güzelliğini göreyim dedim. Lakin yapraklar sararmadan dökülmüş. O muhteşem sarı, kırmızı, kahverengi güzelliği bu sefer fotoğraflayamadım. Kış erken geldi bu sene. Doğa sonbaharı pas geçti sanırım.

Ankara’da siyasi ortam, güneşli ve tatlı serinlikteki havaya inat karışıktı. Yerel seçimlerin yüksek atmosfer basıncı erken inmiş Ankara sokaklarına.

HAVAYI DEĞİŞTİREN BAHÇELİ

Güneşli havanın tadını çıkaramadan kendimi siyasi kulislerin içinde buldum. Her ne kadar Ankara gazetecileri kadar mahir olmasam da, benim de sağlam bilgi aldığım kaynaklarım var çok şükür!

Tahmin edeceğiniz gibi, Ankara’nın siyasi havasını MHP Lideri Devlet Bahçeli belirliyor. Rüzgar gibi, bir esiyor bulutlar dağılıyor güneş açıyor, bir esiyor poyraz olup yağmur yağdırıyor!

Kaşıkçı suikastının önemli bilgilerinin açıklanacağı AK Parti grubu öncesinde, yerel seçim ittifakını bitiren açıklamayla şok etmişti herkesi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kızmak yok -1- Muhalefette değişim zamanı 29 Mayıs 2023 | 1.494 Okunma 2. tur seçmen psikolojisini anlamak 26 Mayıs 2023 | 527 Okunma Seçim sonuçları konusunda önemli bir bilgi 25 Mayıs 2023 | 1.077 Okunma Aşk ve nefret arasında siyaset 23 Mayıs 2023 | 806 Okunma Seçimden dersler 3: Meral Hanım 19 Mayıs 2023 | 739 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar