AK Parti’de özeleştiri geleneği

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın son dönemlerde yaptığı eleştirileri, eğer bir yazar kaleme alsaydı, bu yazıyı birçok gazete yayınlama cesaretini gösteremezdi.AK Parti...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın son dönemlerde yaptığı eleştirileri, eğer bir yazar kaleme alsaydı, bu yazıyı birçok gazete yayınlama cesaretini gösteremezdi.

AK Parti teşkilatlarından tutun bakanlıklara, ekonomiden tutun milli eğitime, kültürden tutun belediyelere, bürokrasiye kadar, Erdoğan’ın çoğu kez sert olan eleştirileri büyük dalgalanmalara neden oldu.

15. yılında, hala ülkenin en büyük ve en güçlü partisinde birtakım sorunların, aksaklıkların, tıkanmaların yaşanması normal. Bunu tespit edip, çözmemek normal olmaz.

Video: AK Parti’de özeleştiri geleneği

Erdoğan haricinde, partinin ve hükümetin üst düzey yöneticileri içinde özeleştiri yapan ya da yaşanan sorunları dile getiren pek kimse olmadı. En azından kamuoyu önünde. Ancak partinin en üst düzey yönetim organı olan MYK’da nadir de olsa, bu sorunlar dile getiriliyor ve tartışılıyor diye biliyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kızmak yok -1- Muhalefette değişim zamanı 29 Mayıs 2023 | 1.494 Okunma 2. tur seçmen psikolojisini anlamak 26 Mayıs 2023 | 527 Okunma Seçim sonuçları konusunda önemli bir bilgi 25 Mayıs 2023 | 1.077 Okunma Aşk ve nefret arasında siyaset 23 Mayıs 2023 | 806 Okunma Seçimden dersler 3: Meral Hanım 19 Mayıs 2023 | 739 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar