Acil sosyal politikalar üretmeliyiz

İnanmak, hava-su gibi bir ihtiyaç insan için. Bir şeye inanmak, ona sığınmak, onunla huzur bulmak istiyoruz hepimiz. Bu nedenle insan hep bir arayış içindedir. Aradığını bulduğunu...

İnanmak, hava-su gibi bir ihtiyaç insan için. Bir şeye inanmak, ona sığınmak, onunla huzur bulmak istiyoruz hepimiz. Bu nedenle insan hep bir arayış içindedir. Aradığını bulduğunu düşündüğünde de kendini adamaya hazırdır.

İNSANIN İNANMA İHTİYACINI SÖMÜRENLER

FETÖ, Adnan Oktar, Ahmet Hulusi vb. kült yapıların ilgi görmesinin sebebi, insanın inanma ihtiyacından gelir. Bu kötü niyetli yapılar da, insanların masum inanç arayışını sömürüyor, art niyetleri için kullanıyorlar.

Bu örgütlerin kirli ilişkilerini fark etmiş, oradan kaçmaya çalışan yüzlerce insanın anlattıkları; her şeyin inanç boşluğuna düşmüş, bu dünyada huzur arayan insanların temiz duygularının sömürülmesiyle başladığını gösteriyor.

İnanmak ve huzuru bulmak için çabalayan bu insanların suçu var mı?

YENİ MAĞDURİYETLER DOĞMAMASI İÇİN DİKKAT

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kızmak yok -1- Muhalefette değişim zamanı 29 Mayıs 2023 | 1.497 Okunma 2. tur seçmen psikolojisini anlamak 26 Mayıs 2023 | 530 Okunma Seçim sonuçları konusunda önemli bir bilgi 25 Mayıs 2023 | 1.085 Okunma Aşk ve nefret arasında siyaset 23 Mayıs 2023 | 807 Okunma Seçimden dersler 3: Meral Hanım 19 Mayıs 2023 | 745 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar