Adnan Oktar meselesinde kritik konu

Adnan Oktar vakası kriminal bir suç örgütü olmaya doğru evirilmişti uzun süre önce. Önceki gün operasyon için yayınlanan bilgilendirme notuna bakarsanız, askeri casusluktan tutun, küçük yaşta...

Adnan Oktar vakası kriminal bir suç örgütü olmaya doğru evirilmişti uzun süre önce. Önceki gün operasyon için yayınlanan bilgilendirme notuna bakarsanız, askeri casusluktan tutun, küçük yaşta çocuk tacizine, şantajdan tutun zorla alıkoymaya kadar, akla zarar suçlar var.

Yüzlerce aile, yıllardan beri çocuklarını bu gruba kaptırmış kurtaramamış, başvurmadıkları yer kalmamasına rağmen, bir şey yapamamışlardı.

Bu mağduriyetlerin günyüzüne çok çıkmaması, şimdiye kadar soruşturma açılmaması ayrı bir tartışma konusu. Ama toplumda bu konuda ciddi sorular olduğunu not edip geçelim.

YAHUDİLİK VE MASONLUĞA DÜŞMAN DEĞİLMİŞ MEĞER

Adnan Oktar olayının bir diğer tarafı, örgütün dinle ilişkisi, daha doğrusu dini tahrip etme meselesidir.

Yıllar önce Yahudilik ve Masonluk üzerine takıntılı şekilde kitaplar yayınlayan Oktar, herkesi Yahudi ve Mason düşmanı yapmıştı. Ama bunu yaparken aynı zamanda Yahudiliği ve Masonluğu dünyayı yöneten, ulaşılmaz, yenilmez yapılar olarak göstermişti. Herkes bizi onlara düşman yaptığını zannetmişti. Lakin aslında onları yenilmez, bulunmaz ve her şeyin hâkimi olarak zihnimizin altına işlemişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kızmak yok -1- Muhalefette değişim zamanı 29 Mayıs 2023 | 1.497 Okunma 2. tur seçmen psikolojisini anlamak 26 Mayıs 2023 | 530 Okunma Seçim sonuçları konusunda önemli bir bilgi 25 Mayıs 2023 | 1.085 Okunma Aşk ve nefret arasında siyaset 23 Mayıs 2023 | 807 Okunma Seçimden dersler 3: Meral Hanım 19 Mayıs 2023 | 745 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar