Medyanın geleceği ne olacak?

Medya tarihinin en dikkat çekici satış görüşmeleri yapılıyor. Medya dünyasının önemli ismi Aydın Doğan, tüm medya varlıklarını Demirören grubuna satacak ve sektörden...

Medya tarihinin en dikkat çekici satış görüşmeleri yapılıyor. Medya dünyasının önemli ismi Aydın Doğan, tüm medya varlıklarını Demirören grubuna satacak ve sektörden çekilecek.

1979’dan beri yani 39 yıldır siyaset, medya ve ekonomi dünyasını önemli derecede etkilemiş Doğan Grubunun sektörden tamamen çekilmesi, çok önemli bir olaydır.

Milliyet Grubu’nu yöneten Demirören ailesi şimdi sektörün en önemli aktörü oldu. Dolayısıyla çok büyük sorumluluk ve yükün altına girdiler.

Medya sektörünün en büyük grubu haline geldikleri için, bundan sonra tüm gözler onlarda olacaktır.

Gazete dünyasının amiral gemisini yönetmek, medya sektörünün yenilikçi ve reformcu kadrolarını oluşturmak ve Türkiye medyasına yeni bir soluk, yeni bir yön verme görevini de otomatik olarak Demirören grubu üstlenmiş oluyor.

Bu satışın sektörümüze, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kızmak yok -1- Muhalefette değişim zamanı 29 Mayıs 2023 | 1.497 Okunma 2. tur seçmen psikolojisini anlamak 26 Mayıs 2023 | 530 Okunma Seçim sonuçları konusunda önemli bir bilgi 25 Mayıs 2023 | 1.085 Okunma Aşk ve nefret arasında siyaset 23 Mayıs 2023 | 807 Okunma Seçimden dersler 3: Meral Hanım 19 Mayıs 2023 | 745 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar