Cumhurbaşkanı'nın özeleştirileri ne anlama geliyor?

Özeleştiriyi çok önemserim. Kendine güvenen insan özeleştiri yapar. Gerçek özeleştiri doğruyu bulmanın en önemli adımıdır.Cumhurbaşkanı Erdoğan, hiçbir siyasetçide...

Özeleştiriyi çok önemserim. Kendine güvenen insan özeleştiri yapar. Gerçek özeleştiri doğruyu bulmanın en önemli adımıdır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hiçbir siyasetçide görülmeyecek yoğunlukta ve kuvvette bir özeleştiri silsilesi sergiliyor.

ERDOĞAN’IN KRİTİK ÖZELEŞTİRİLERİ

En sonuncusunu dün çok kritik bir konuda yaptı:

UYAP gibi çok önemli bir teknolojiyi, maalesef bu bir öz eleştiridir, FETÖ’cülere kaptırdık. Ve bu ağ, orayı kendi sinsi emelleri için çok acımasız kullandılar ve oradan da gerçekten de en büyük zulmü icra ettiler.”

Daha önce dış politikada, iç siyasette, bürokraside, terörle mücadelede, mimaride, belediyecilikte, eğitimde, kültürde, üniversiteler konusunda yanlışlar/hatalar yaptıklarını, kandırıldıklarını, yanıldıklarını itiraf etmiş ve ciddi özeleştirilerde bulunmuştu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kızmak yok -1- Muhalefette değişim zamanı 29 Mayıs 2023 | 1.494 Okunma 2. tur seçmen psikolojisini anlamak 26 Mayıs 2023 | 527 Okunma Seçim sonuçları konusunda önemli bir bilgi 25 Mayıs 2023 | 1.077 Okunma Aşk ve nefret arasında siyaset 23 Mayıs 2023 | 806 Okunma Seçimden dersler 3: Meral Hanım 19 Mayıs 2023 | 739 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar