Sihirli halı!

Kadro hariçleri, bilgi sızdıranların atılması, hepsi bir yana bu halı kepazeliği, ne yazık ki Fenerbahçe tarihine bir numaralı kara leke olarak geçecektir.   Hani şu malum halı vardır; sihirli...

Kadro hariçleri, bilgi sızdıranların atılması, hepsi bir yana bu halı kepazeliği, ne yazık ki Fenerbahçe tarihine bir numaralı kara leke olarak geçecektir.
 
Hani şu malum halı vardır; sihirli olanı... Üstüne oturursun ve uçar... Masallarda tabii ki... Böyle bir girişi neden yaptım diye soracak olursanız, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un salı günkü açıklamaları içinde bulunan “Halı” da az kalsın beni uçuracaktı.
Uçmadan açalım o zaman... Ali Bey’in açıklamalarına göre, Fenerbahçe-Beşiktaş maçı öncesi, yani 24 Eylül akşamı, Fenerbahçe soyunma odasına bir halı konmuş. Rulo halinde. Yani katlanmış... Ve halıyı oraya koyan, yine Ali Bey’in ifadelerine göre, teknik heyetten bir yerli hoca... Bu hoca demişler ki, “Bu akşam Beşiktaş maçı alır ve bizim hoca bu halıya konularak gömülür...” Devamla şöyle konuştu Ali Bey, “Maç berabere bitince cenaze olmadı ama aynı halı bu defa yere serilmiş biçimde Spartak maçı öncesi yine soyunma odasına konmuş.” Yani 4 Ekim akşamı... Halıyı seren aynı teknik adam, bu defa (Cocu’yu kastederek) cenazenin kalkacağına garanti gözüyle baktığını ifade etmiş.
Ve aradan 4 gün geçtikten sonra, yani 8 Ekim’de Ali Bey, üç yerli teknik adamın, sıfatları önemli değil, bilgileri dışarıya sızdırdıkları gerekçesi ile görevden alındıklarını ve kovulduklarını açıkladı.
Şimdi sadede gelelim... Düşünebiliyor musunuz; Fenerbahçe’nin soyunma odasına kim olursa olsun, birileri bir halı getirip, teknik adamın cenazesinin bununla kaldıracağını söylüyor. Ve o odada, tahminen 30 kişi vardır. Futbolcu, teknik adam, masör, doktor, malzemeci, tercüman... Ve bir tek kişi bu elim hadiseyi yönetime bildirmiyor... Devamla; aynı şahıs bu defa bir hafta sonra bu defa halıyı yayarak teknik adamın cenazesinin hazırlandığını ifade ediyor. Aynı soyunma odasında yine 30 kişi vardır. Tekrarlanmasına rağmen aynı elim olay, kimseden çıt çıkmıyor.
Değerli okurlar; böyle bir şey olabilir mi? Diyelim oldu. O zaman o odadan tek bir şahıs yok mu Fenerbahçe’ye yapılan bu rezaletin habercisi olarak? Yoksa, zaten her şey bitmiş demektir. Devamla; Ali Bey, siz nasıl oldu da, daha ilk vukuattan sonra bu arkadaşın biletini kesmediniz? Fenerbahçe soyunma odasına cenaze halısı getirmek de ne demektir? Bu durumla ilgili haberleri bizlere sunmak adına bu büyük rötarınız için acaba ne düşünüyorsunuz? Başka açıdan; size bu haberleri ileten veya iletenler hakkında, şayet rötar varsa ki öyle görünüyor, ne yaptınız acaba?
Kadro hariçleri, bilgi sızdıranların atılması, hepsi bir yana bu halı rezaleti, kepazeliği, ne yazık ki kulüp tarihine bir numaralı kara leke olarak geçecektir. Tabii ki benim elimdeki tarihin sayfalarına... Siz ve yakınlarınızın elindeki tarihe belki de hiç girmez bile... Ya da ciddi yanlışlarla dolu olan sayfalara acaba ek olur mu?  Asr-ı Fener’e falan...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oynamak yetmiyor 22 Şubat 2019 | 236 Okunma Ljajic’e ne ceza var? 21 Şubat 2019 | 119 Okunma Koca G.Saray'a karşı Trezeguet! 18 Şubat 2019 | 261 Okunma Konuşmakla kazanılamıyor 17 Şubat 2019 | 104 Okunma Bu maç tekrar oynandı, yuh! 14 Şubat 2019 | 179 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar