Sen ne biçim federasyonsun!

Biliyorum uygulamanın üzerinden neredeyse hafta geçti. Ama diyorum ya, ben bu köşeyi günü gününe yazmıyorum. Notlarımın arasına bilgi düştüğü zaman kaleme alıyorum. Efendim; Türkiye Futbol...

Biliyorum uygulamanın üzerinden neredeyse hafta geçti. Ama diyorum ya, ben bu köşeyi günü gününe yazmıyorum. Notlarımın arasına bilgi düştüğü zaman kaleme alıyorum. Efendim; Türkiye Futbol Federasyonu devre arası seminerine 17 Süper Lig takımının hocasını çağırmış ama Fatih Terim hocayı es geçmiş. 
Ne ayıp, ne saygısızlık! 
Ayırım yapmadan çağırırsın, gelmeyen olursa o vicdanı veya hangi duygusuysa onunla baş başa kalır. Tabii bu biçim davet ligin ikinci yarısında bazı maçlar ve onların sonuçlarına yansırsa bundan kim sorumlu olur ki?  

Rıza Hoca çalım mı atıyor, yoksa...

Trabzonspor’u ayağa kaldıran ve lidere yedi puan yaklaştıran Rıza Çalımbay hoca, tutmuş, kampta “İlk hedefimiz kupa’ demiş. Şaşırdım... Üç puanlı ligde yedi puan fark nedir ki? Acaba dedim hoca yukarıdakilerin hırsını mı azaltıyor? 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oynamak yetmiyor 22 Şubat 2019 | 234 Okunma Ljajic’e ne ceza var? 21 Şubat 2019 | 116 Okunma Koca G.Saray'a karşı Trezeguet! 18 Şubat 2019 | 260 Okunma Konuşmakla kazanılamıyor 17 Şubat 2019 | 98 Okunma Bu maç tekrar oynandı, yuh! 14 Şubat 2019 | 177 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar