Niye zahmet ettiniz!

Türkiye Futbol Federasyonu, çok uzun uğraşlardan sonra delil toplamaktan yataklara düşüp, malum maç için nihayet kararını verdi. Tebrik ediyorum. Ben maçın gelecek sene oynanabileceğini, hatta Beşiktaş...

Türkiye Futbol Federasyonu, çok uzun uğraşlardan sonra delil toplamaktan yataklara düşüp, malum maç için nihayet kararını verdi. Tebrik ediyorum. Ben maçın gelecek sene oynanabileceğini, hatta Beşiktaş Kulübünün Şenol Güneş başında oldukça, bir daha kupalara katılamayacağını kararlar arasında bekliyordum. Tiyatro sona ermiş, perde kapanmıştır. Bu Demirören Federasyonunun kararı, umarım sadece UEFA değil FIFA nezdindeki bütün kulüplere ibret olur. Benim asıl merakım, komploculardır.

 

FB TV’de Oda şov!
Şu Oda TV var ya, hah işte o kanalın bülbülleri son günlerde Fenerbahçe’nin televizyonunda ahkâm kesiyorlar. Hani FETÖ savaşı var ya Fenerbahçe’nin, yoksa kullandığı silah malum sol mu? Oysa biz o kafaya 15 Temmuz’da kimleri şehit vermiştik ki? Gezi’de neler olmuştu acaba? Sorumluları kimlerdi? Pardon; bu stat “Her yer Gezi, her yer Taksim” diye bağırmamış mıydı? Sunucu mu? Bilmem; kim ki?

Tanjevic, Ataman, Sarıca ve Özbay!

Şimdi bu dört teknik adamı neden yazdım diye merak edebilirsiniz.  O hâlde açalım... Bunlardan ilk üçü basketbol, diğeri ise voleybol teknik adamıdır. Dördü de aynı zamanda hem kulüp takımlarını, hem de millî takımı çalıştırırlar. Ama içlerinden Ergin Ataman, savunma avukatının ifadesine göre, agresif davrandığı için bu satırların yazarı, bir kadın yargıçtan para cezası yer. Şikâyetçi ise diğerlerine ses çıkarmaz. Yani çifte standardın âlâsıdır. Ama bizim ülkede de yasalar böyle çalışır! Hadi bakalım, Nedim Özbay şimdi hem Galatasaray erkek takımını, hem de millî takımı çalıştıracak... Efendim; duymadım!

 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oynamak yetmiyor 22 Şubat 2019 | 237 Okunma Ljajic’e ne ceza var? 21 Şubat 2019 | 119 Okunma Koca G.Saray'a karşı Trezeguet! 18 Şubat 2019 | 262 Okunma Konuşmakla kazanılamıyor 17 Şubat 2019 | 104 Okunma Bu maç tekrar oynandı, yuh! 14 Şubat 2019 | 179 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar