Bir takımda beş solak!

Geçtiğimiz hafta GS TV’de baktım Schalke ile Galatasaray’ın genç takımları oynuyor. Tempolu maça daldım. O da ne? Galatasaray takımında, eksik saymadım inşallah, beş adet müthiş solak var. Bu olgu bir...

Geçtiğimiz hafta GS TV’de baktım Schalke ile Galatasaray’ın genç takımları oynuyor. Tempolu maça daldım. O da ne? Galatasaray takımında, eksik saymadım inşallah, beş adet müthiş solak var. Bu olgu bir futbol takımında az bulunur. Bakalım Terim Hoca’m ki bana o solakları kendisinin bulduğunu açıkladı, oradan bize Ozan gibi, hatta daha üst seviyede birilerini sunacak mı? Skor mu? Galatasaray bir ara 2-0 önde idi ama ne önemi var ki?

Pes be beIN TV!
Bir dostumun kafesi var. Sadece nargile, çay, kahve, yemek var. Hem de tarihî bir konakta... Bizim lig maçlarına da tonla mangır sayıp müşterilerine sunuyor. Eh beni de Galatasaray-Schalke maçına davet edeceğini söyledi. Bekledim ama haber gelmedi. Ne oldu diye soracak oldum, aldığım cevap beni şoke etti. Yayıncı kuruluş Avrupa maçlarımız için de 4 bin lira daha talep etmiş. İnsaf yahu!

Ali Koç’a uyarı mı?
Son Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısına ekrandan dikkat kesildim. Mali ve malum işler için yapılan açıklamalardan sonra bazı üyeler kısa metraj söz aldılar. Sonrasında da Ali Koç Başkan kürsüye geldi. O da ne? Salonun yarısı boşaldı... Olur mu? Olmamalı. Başkan konuşuyor yahu... Hem söylenenlere cevap veriyor, hem de eleştiriyor. Ama dinleyen yarı yarıya azalmış... Acaba? Neyse Cocu gitti. Bir dahaki toplantı ful çeker!

Şenol’a para ile hücum edemezsiniz!
Şenol Güneş kardeşimin benimle paylaştığı bir sırrını açıklamak şart oldu. Millî takımdan alınışından sonra alacak hakları doğmuştu. Bir gün beni aradı ve özel konuşmak istediğini iletti. Gittik bizim Beyaz Fırın’da oturduk. “Abi dava açıp açmamaya karar veremedim ve sana danışayım dedim...” dedi. Ben de ismine yakışmayacağını belirtince, tonla alacağına rağmen dava açmadı. Bu mu para için dünyayı yıkacak adam? Biraz terbiyeli olalım lütfen!

Palavranın büyüğü!
Gözlerime inanamadım. Frey, UEFA Avrupa Ligi’nde haftanın karmasına aday gösterilmiş. Demek ki, santradan atılan geri pasını, hem de takımı savunmaya geçerken ofsaytta kalıp alıp gol atmak çok önemli... Hakikaten balık baştan kokuyormuş!

Derbinin favorisi mi?
Neredeyse aklımın erdiği kadarı ile 65-66 senedir maç izlerim. Bu futbolun içinde doğdum desem yeridir. Ama hiçbir dönemde bu bir numaralı tarihî rekabet maçı öncesi iki tarafın da berbat hâlde olduğunu hatırlamıyorum. Ya ikisi de iyi idi, ya da biri iyi, diğeri kötü... Sonuç mu? Kısmeti olan kazanır, ya da kafa kafaya çarpışıp berabere kalırlar...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oynamak yetmiyor 22 Şubat 2019 | 236 Okunma Ljajic’e ne ceza var? 21 Şubat 2019 | 118 Okunma Koca G.Saray'a karşı Trezeguet! 18 Şubat 2019 | 261 Okunma Konuşmakla kazanılamıyor 17 Şubat 2019 | 104 Okunma Bu maç tekrar oynandı, yuh! 14 Şubat 2019 | 179 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar