Değişen bir şey yok!

Ligin dibinde kriz yaşayan F.Bahçe, kâğıt üzerinde zorlu gibi gözüken Bursa deplasmanından da kazançlı dönemedi. Neden mi? Çünkü F.Bahçe’nin Ayew’li hücum hattı sadece...

Ligin dibinde kriz yaşayan F.Bahçe, kâğıt üzerinde zorlu gibi gözüken Bursa deplasmanından da kazançlı dönemedi.
Neden mi?
Çünkü F.Bahçe’nin Ayew’li hücum hattı sadece Dirar’ın gayretleriyle ve de zaman zaman Ekici’nin öne çıkardığı Isla’nın katıldığı hücumlarla var olur gibi gözüktü. 1-0 öne geçildikten sonra, Valbuena’nın hâlâ kulübede kalışı hangi teknik adam ustalığıyla bağdaşır bunu anlamak mümkün değildi. Soldado da attığı şık golün ötesinde öyle pek rakip dağıtacak; organizasyon bozacak hamleleri yapamadı. Orta alanda zaten Jailson’un ne yaptığı çözülmesi zor bir problem olarak dururken Topal neredeyse tek başına var olma savaşı verdi. Savunmada topu oyuna sokma becerisi kim gösterdi diye sorarsanız, sadece Skrtel’in iyi bir kesici olarak göz doldurduğunu söyleyebiliriz.
Bursaspor’a baktığımızda ise forveti olmayan, orta sahada çarpışan, zaman zaman da fena toplar taşımayan ancak ne var ki savunmasında Chedjou’nun dışında dengeli oynayabilen oyuncusu yoktu.
Bu arada Samet Hoca’nın ikinci yarıda sağ kanada aldığı oyuncuyu neden ilk yarıda oynatmadığı da sorgulanması gereken yanlışlardan biriydi. Tabii F.Bahçe’ye dönersek Ekici’nin 60’ta oyundan alınışı belki yorulma feryadının karşılığı idi ama Valbuena’nın oyuna girişi bunun yanında doğruyken Ayew’in hâlâ oyunda kalışı yeni bir Cocu faciasıdır bana göre.
Şöyle bir toparlarsak; Bursaspor’un kısıtlı kadrosu F.Bahçe’nin iyi yönetilemeyen kadrosuna karşılık son dakikada da olsa beraberliği kurtardı.
Bir sorum olacak; acaba Sadık’ta ne buldunuz? Öyle ya F.Bahçe’nin büyük yönetiminin büyük transfer manevrası onun üzerinde değil miydi?

MAÇIN ADAMI: Lima

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oynamak yetmiyor 22 Şubat 2019 | 229 Okunma Ljajic’e ne ceza var? 21 Şubat 2019 | 116 Okunma Koca G.Saray'a karşı Trezeguet! 18 Şubat 2019 | 260 Okunma Konuşmakla kazanılamıyor 17 Şubat 2019 | 98 Okunma Bu maç tekrar oynandı, yuh! 14 Şubat 2019 | 175 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar