Topun canı isterse…

Galatasaray forması içinde büyük beğeniyle izlediğimiz Cevad Prekazi çok güzel bir slogan bıraktı bize giderken; “Topun canı vardır. İsterse gol olur, isterse olmaz” idi bu söz.Dün akşamki...

Galatasaray forması içinde büyük beğeniyle izlediğimiz Cevad Prekazi çok güzel bir slogan bıraktı bize giderken; “Topun canı vardır. İsterse gol olur, isterse olmaz” idi bu söz.
Dün akşamki Fenerbahçe-Göztepe maçında da top Göztepe’nin 2-1 öne geçebileceği bir durumda bitime çok az kala canı istemediği için gol olmadı. Ama uzatmalar içinde Dirar’ın birinci direğe yaptığı orta rakibin kendi kalesine attığı golle topun canı olduğunu bize gösterdi.
Aykut Hoca dün akşamki Fenerbahçe oyun anlayışıyla “Şampiyonlukta en iddialı takımız” sözlerinin arkasında nasıl duracak bilemem, sene de 2011 olmadığına göre… Göztepe ligin yeni takımı olmasına rağmen özellikle ilk yarıda, futbolu günümüz beklentileri ve istekleri içinde oynayan taraftı. Yani organize, rakibin savunmasının içine iyi sokulan taraftı.
Fenerbahçe ise top bende kalsın, nasıl olsa biri bir icraat yapar bitiririm anlayışından hiç uzak değildi. Bir korner topu golü yaptırdı. Sonra oyuna girer girmez daha ısınmadan Poko tandemde yapılmaması gereken bir Fenerbahçe cilveleşmesini tabelaya 1-1’le yazdırdı.
Bu golden sonra Tamer Tuna hocanın bana göre yaptığı değişiklikler yanlışla dolu olarak

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oynamak yetmiyor 22 Şubat 2019 | 234 Okunma Ljajic’e ne ceza var? 21 Şubat 2019 | 116 Okunma Koca G.Saray'a karşı Trezeguet! 18 Şubat 2019 | 260 Okunma Konuşmakla kazanılamıyor 17 Şubat 2019 | 98 Okunma Bu maç tekrar oynandı, yuh! 14 Şubat 2019 | 177 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar