Zulümler bu yıl da devam etmesin

2017’yi, OHAL hukukunu dahi “takmayan” ve keyfîlikte sınır tanımayan adaletsiz uygulamaların ayyuka çıktığı bir sene olarak geride bıraktık. Bu durumun yeni yılda da devam etmemesi ve ülkenin artık...

2017’yi, OHAL hukukunu dahi “takmayan” ve keyfîlikte sınır tanımayan adaletsiz uygulamaların ayyuka çıktığı bir sene olarak geride bıraktık. Bu durumun yeni yılda da devam etmemesi ve ülkenin artık normalleşip hukuka dönmesi için topyekûn bir toplumsal seferberliğe şiddetle ihtiyaç var.

On binlerce insanın mağduriyetine yol açan Bylock skandalında gelinen nokta, hukuku dışlayarak yol açılan tablonun bizzat sorumluları tarafından dahi savunulamayacak ve artık daha fazla taşınamayacak bir hale geldiğinin çok açık bir göstergesi.

Onun için, iktidar çevreleri bunun faturasını da, her kötülüğü üzerine yıktıkları f.ö’ye çıkarma taktiğini elden bırakmadan, kendileriyle birlikte bütün ülkeyi içine sürükledikleri derin çıkmazdan sıyrılmaya çalışıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yüreği yananlar 27 Mayıs 2018 | 2.216 Okunma Gençlere tavsiyelerimiz 13 Mayıs 2018 | 461 Okunma Gençlerle yeni ufuklara açılırken 06 Mayıs 2018 | 337 Okunma Hanımlardan Üstada: Evimiz medrese-i nuriye oluyor 29 Nisan 2018 | 327 Okunma Hüseyin Görmenoğlu 22 Nisan 2018 | 245 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar