Nur: Onuruma çok dokunuyor

Nur geçtiğimiz Kurban Bayramında annesi Nazan Hanım, babası Uğur Bey, eşi Recep ve ablası Rana Hanımla açık görüşte yine buluşmuştu.Ablası, görüşmede Nur’un anlattıklarından...

Nur geçtiğimiz Kurban Bayramında annesi Nazan Hanım, babası Uğur Bey, eşi Recep ve ablası Rana Hanımla açık görüşte yine buluşmuştu.
Ablası, görüşmede Nur’un anlattıklarından aklında tuttuklarını geçen defa olduğu gibi yine kâğıda dökerek bize iletmiş. 

Bu notları okurlarımıza aktarıyoruz:

Artık esaret altındaki günlerimi saymıyorum. Sizlere, kaçıncı esir günümden selam ediyorum bilmiyorum. İlk günden beri dualarımdaydınız, hâlâ da öylesiniz. Hürriyetinizin devamı, kaleminizin kuvveti ve sağlığınız için duacıyım (yız).

Biliyorum ki beni ve nasıl olduğumu merak ediyor, endişe duyuyorsunuz.

Bizler artık tam bir aileyiz. Bunu biliyorum. Hayatımın zindana döndüğü o berbat geceden beri beni evlat bildiniz, destek oldunuz ve aileme güç verdiniz. 

Aile olduğumuz için size içinde bulunduğum bu hali en açık şekli ile ifade etmek istiyorum. Başımıza akbaba gibi üşüşenlere ve ağzımızdan çıkan bir söze umut bağlamış okurlarımıza hep güçlü-dik mesajlar göndermeye çalıştım.

Koğuşta ise gözleri ağlamaktan kan çanağına dönmüş annelere, 50-55 yaşına gelmiş insanlara ve genç arkadaşlara umut olmaya ve vermeye çalışıyorum. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yüreği yananlar 27 Mayıs 2018 | 2.215 Okunma Gençlere tavsiyelerimiz 13 Mayıs 2018 | 461 Okunma Gençlerle yeni ufuklara açılırken 06 Mayıs 2018 | 335 Okunma Hanımlardan Üstada: Evimiz medrese-i nuriye oluyor 29 Nisan 2018 | 325 Okunma Hüseyin Görmenoğlu 22 Nisan 2018 | 245 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar