Cemaat “terör örgütü” olur mu?

Sayın hâkimler ve savcılar (3)Gündemdeki f.ö soruşturma ve davalarında bunca zaman geçmesine rağmen hâlâ netlik ve sarahat yok; belirsizlik, muğlaklık ve karışıklık var. İşin bir ayağı 15...

Sayın hâkimler ve savcılar (3)
Gündemdeki f.ö soruşturma ve davalarında bunca zaman geçmesine rağmen hâlâ netlik ve sarahat yok; belirsizlik, muğlaklık ve karışıklık var.

İşin bir ayağı 15 Temmuz yargılamaları. Belki sadece burada nisbeten bir açıklık olduğu söylenebilir. Özellikle o gece yaşanan olaylara fiilen katılan ve suçüstü yakalananlar açısından durum ortada. 

Ama orada bile soru işaretleri var.

Bilhassa Genelkurmay Başkanı ile kuvvet komutanlarının cevaplandırması gereken sorular hâlâ ortada. Şimdiye kadar o gecenin kahramanı olarak bilinen ve son YAŞ’ta “kızağa çekilen” Korg. Aksakallı hakkında dahi farklı iddialar ortaya atılmaya başlanması biraz tuhaf değil mi?

Öte yandan, darbe davalarındaki bazı sanık ifadelerinin iktidar medyasına yansıtılma biçimi de son derece problemli.

Dileriz, oluşturulan ortam bu davalarda gerçek darbecilerin sağlam delillerle tesbit edilip cezalandırılmasını engellemez.

Darbe davaları böylesine bir kargaşa ve curcuna içinde sürerken, işin diğer ayağında daha sıkıntılı bir tablo söz konusu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yüreği yananlar 27 Mayıs 2018 | 2.215 Okunma Gençlere tavsiyelerimiz 13 Mayıs 2018 | 461 Okunma Gençlerle yeni ufuklara açılırken 06 Mayıs 2018 | 335 Okunma Hanımlardan Üstada: Evimiz medrese-i nuriye oluyor 29 Nisan 2018 | 325 Okunma Hüseyin Görmenoğlu 22 Nisan 2018 | 245 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar