Yükselirsin sapık kardeş, merak etme sen

Konya’da Ayşe-Kemal İnanç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde felsefe öğretmeni olarak görev yapan Ercan Harmancı adlı şahıs sosyal medya hesabında sapıkça bir “samimiyet krizi” geçirmesinin...

Konya’da Ayşe-Kemal İnanç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde felsefe öğretmeni olarak görev yapan Ercan Harmancı adlı şahıs sosyal medya hesabında sapıkça bir “samimiyet krizi” geçirmesinin bedelini artan kamuoyu baskısı sayesinde böyle ödedi.

Öğretmenlikten men edilmedi, “kapalıya” alınmadı, açığa alındı...

Beden dersindeki öğrencilere bakıp kendince şöyle bir felsefe geliştirmişti bu şahıs...

“Ya benim çok sapık duygularım var ya da şeytan onlara uğramıyor... Bir genç kızın vücut hatlarını gördükten sonra şeytan size üflemiyorsa ya erkekliğinizi ya da imanınızı kaybetmişsiniz demektir...”

“Kız öğrencilerin giydiği eşofman onları çıplak yapar... Beden dersinde eşofman giyen kız öğrenci zina yapmıştır... Beden eğitimi değil, bedeni şeytana hazırlama eğitimi...”

“Bir beden eğitimi öğretmeninin karşısında vücut kıvrılıyorsa ne kadar olması önemli değil onun adı zinadır... Bugün beden eğitimi adıyla adet görmüş kızlara zorla ve müfredat gerekçeli zina yaptırılıyor...”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Menzil dışına çıkış 05 Aralık 2021 | 89 Okunma Einstein, Salâh Birsel, mutluluk filan 02 Aralık 2021 | 208 Okunma Aslan kükresin biz sevinelim 26 Kasım 2021 | 115 Okunma Adele’e tebrik ve sitem 23 Kasım 2021 | 97 Okunma Büyük kazanç / ağır hasar 22 Kasım 2021 | 195 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar