Yolla lazeri uzaylı batsın bu dünya

"BU düşman kimdi? Hangi galaksideydi? Bütün dünyalılar, bu düşmana karşı tek bir silah kullandılar. İnsan beyin gücü ve iradesiyle birleştirilmiş bir tabakayla ona karşı koymaya başladılar....


"BU düşman kimdi? Hangi galaksideydi? Bütün dünyalılar, bu düşmana karşı tek bir silah kullandılar. İnsan beyin gücü ve iradesiyle birleştirilmiş bir tabakayla ona karşı koymaya başladılar. İnsan beyin moleküllerinin birleştirilmesiyle oluşturulan bu tabaka Dünya'yı koruyordu..." (Dünyayı Kurtaran Adam, Yönetmen: Çetin İnanç, 1982)

Bilimkurgu kitaplarına, filmlerine, TV dizilerine vb biraz meraklı olanlarımız bilir, uzaylıların Dünyamızla bir derdi vardır.

İlla bir istila edecekler Dünya’yı.

PEKİ NİYE?

Mesela doğal kaynaklardan birine (tuz için neler yaşadı Turist Ömer) veya bizzat insan vücuduna, olmadı herhangi tek bir organına ihtiyacı vardır.
Kafaya takar, filoyu toplar, illa ya New York’tan ya da Washington’dan başlar operasyona ve gözdağı için de ya Uzakdoğu’da ya da Avrupa’da sembol bir başkent imha edilir.

Neticede ademoğluyum, filmlerde hep dünyalıları tutarım; ne de olsa aynı Güneş Sistemi’nin, aynı Dünya’nın canlısıyız.

Ama uzaylıların argümanları arasında hak verdiklerim de vardır.

En akla yakın bulduğum da “Eyyy insanlık, canına okudun Dünya’nın. Ver şunu, kullanamıyorsun zaten” şeklinde özetleyebileceğim uzaylı argümanıdır.

Biraz daha açmaya gerek duyarsa lazeri kafamıza ekleştirmeden şöyle “noktalara temas eder”:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Menzil dışına çıkış 05 Aralık 2021 | 92 Okunma Einstein, Salâh Birsel, mutluluk filan 02 Aralık 2021 | 210 Okunma Aslan kükresin biz sevinelim 26 Kasım 2021 | 119 Okunma Adele’e tebrik ve sitem 23 Kasım 2021 | 98 Okunma Büyük kazanç / ağır hasar 22 Kasım 2021 | 197 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar