'UFO al götür beni uzaklara'

YAKLAŞIK bir ay önce Tire'de mısır tarlasında bekçilik yapan Gani Çakır adlı vatandaş bir grup uzaylı tarafından tehdit edildiğini iddia etti.Bu haberi zaman içinde başka örneklerini de...

YAKLAŞIK bir ay önce Tire'de mısır tarlasında bekçilik yapan Gani Çakır adlı vatandaş bir grup uzaylı tarafından tehdit edildiğini iddia etti.
Bu haberi zaman içinde başka örneklerini de gördüğümüz türden “Vatandaşa UFO şoku” haberlerinden farklı kılan da bu “tehdit” kısmıydı.
Benim de dahil olduğum UFO görmemiş kitleler tarafından “Ahahaha! Ne içtin abi sen?” tepkisiyle karşılanan önceki haberlerde vatandaşla direkt iletişim kurulduğunu, hele Türkçe hitap edildiğini hiç hatırlamıyorum.

SELEKTÖRLE İLETİŞİM


Oysa Gani Çakır önce el feneriyle “selektör yaparak” iletişime geçtiği uzaylıların parlak kıyafetlerle tarlada 5-10 dakika arz-ı endam eyledikten sonra kendisine Türkçe tehdit savurdukları konusunda ısrarcıydı:
“...Metalik bir ses ve bozuk bir Türkçe ile bana uzay gemisinden ‘Bizimle uğraşma seni yok ederiz’ diye anonsla seslendikten sonra gökyüzünde hızla kayboldular. Çok korktum...”
Uuuuuu, ben de titredim açıkçası...
Ancak kafamda soru işaretleri de oluştu tabii.
Yanlış anlamayın, Gani Çakır’a yürekten inanıyorum!
Zaten daha önce de yine Tire’de bir çift “Bir uzaylı başçavuş önderliğinde iri gözlü, koca kulaklı, şeffaf, uçar gibi tersten yürüyen uzaylı mangası”nın tarlalarında bir süre “eyleştiğini” söylemişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Menzil dışına çıkış 05 Aralık 2021 | 93 Okunma Einstein, Salâh Birsel, mutluluk filan 02 Aralık 2021 | 211 Okunma Aslan kükresin biz sevinelim 26 Kasım 2021 | 121 Okunma Adele’e tebrik ve sitem 23 Kasım 2021 | 98 Okunma Büyük kazanç / ağır hasar 22 Kasım 2021 | 197 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar