Tüneldeki ışık

G.SARAY açısından tünelin ucundaki zayıf ışığın bir umudu mu, yoksa yaklaşmakta olan treni mi işaret ettiğinin anlaşılacağı çok ama çok kritik bir karşılaşmaydı.Ligin üst...

G.SARAY açısından tünelin ucundaki zayıf ışığın bir umudu mu, yoksa yaklaşmakta olan treni mi işaret ettiğinin anlaşılacağı çok ama çok kritik bir karşılaşmaydı.
Ligin üst sıralarına yeniden tutunup tutunamayacağını, uzaklaşan zirveyi takip edip edemeyeceğini belirleyecekti Akhisar karşısındaki mücadele. Hafta içinde Türkiye Kupası’nda geçmeyi başardığı rakibi ligin pozitif, derli toplu ve dengeli ekiplerindendi.

Maçın başında iki takım da birbirini tartarken Galatasaray‘ın kaleye yaklaşamaması, gol pozisyonu olgunlaştıramaması da Akhisar’ın bu dengeli oyunundan kaynaklanıyordu biraz da. Aradığı çıkışı 25’inci dakikada kaleyi bulan ilk topta, şansın yüzüne gülmesi ve “rakip defansın kontrpiyede kalması” sayesinde Umut’la yakaladı sarı kırmızılılar.


Akhisar’ın kendisine gelmesine imkân tanımadan, takımın taşıyıcı kolonu konumundaki Podolski’yle bir gol daha bulunca rahat nefes aldı. İkinci yarı taraftara “Bize rahat nefes almak yasak” dedirtecek şekilde Akhisar’ın golüyle açıldı. Bu noktada Galatasaray’ın gösterdiği refleks belki de maçın kendisi açısından en olumlu hadisesiydi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Menzil dışına çıkış 05 Aralık 2021 | 97 Okunma Einstein, Salâh Birsel, mutluluk filan 02 Aralık 2021 | 212 Okunma Aslan kükresin biz sevinelim 26 Kasım 2021 | 123 Okunma Adele’e tebrik ve sitem 23 Kasım 2021 | 98 Okunma Büyük kazanç / ağır hasar 22 Kasım 2021 | 199 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar