Sonunda biri 'kral çıplak' diye bağırdı

Geriye düştüğünde ne yapacağını bilemeyen, daha kötüsü isyan etme gücüne sahip bir tek oyuncu çıkartamayan bu takım ligde ve Avrupa’da ne yapacak. GALATASARAY’ın maçın henüz...

Geriye düştüğünde ne yapacağını bilemeyen, daha kötüsü isyan etme gücüne sahip bir tek oyuncu çıkartamayan bu takım ligde ve Avrupa’da ne yapacak.

GALATASARAY’ın maçın henüz 3’üncü dakikasında yediği golü ‘topu uzaklaştıramadığı için’ yediğini söyleyenler çıkabilir; inanma sevgili okur. O golü ‘topu uzaklaştıramadığı için’ değil, bal gibi topu oyuna sokamadığı için yedi. Neredeyse o meşhur ‘duran toplardan gol yeme vakası’ gibi bir problem bu.

Muslera’nın kariyeri boyunca geliştiremediği bir yönünün ve takım arkadaşlarının da kuşaklar boyu yardımcı olamadığı ciddi bir problemin hazin sonucudur o gol.

Bu şok başlangıcın ardından toparlanıp Trabzonspor’un üstüne gitmeye çalıştı ancak bu kez de izleyenlerde bir ‘trafik kazasına şahitlik etmek duygusu’ oluşturan berbat bir ofsayt taktiği uygulamasına kurban gitti.

25 dakikada deplasmanda 2-0 geriye düşmenin stresi yetmiyormuş gibi bir de kerameti kendinden menkul Belhanda Efendi’nin kırmızı kartı geldi ki; sonrası zaten belliydi filmin.


DURUM VAHİM
Trabzonspor’un aldığı haklı galibiyete gölge düşürmek istemem. Geçen 3 haftada toplam 45 dakika ‘iyimtırak’ oynayarak 9 puan alan rakiplerini iyi çözümlediler ve helâlinden 3 puanı ceplerine koydular. Ancak Galatasaray açısından durum vahim. Geriye düştüğünde ne yapacağını bilemeyen, problem çözemeyen, direnç gösteremeyen ve daha kötüsü isyan etme gücüne sahip bir tek oyuncu çıkartamayan bu takım ligde ne yapacak, Şampiyonlar Ligi’nde nasıl ayakta kalacak?

Bu maç ‘umarım’ sezon geneli için geçerli bir şablon olmayacaktır Galatasaray açısından. Yoksa vah ki ve vah!

Trabzonspor Galatasaray’ı yenerken büyük bir iyilik yaptı ve meşhur masaldaki çocuk gibi ‘Kral çı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Menzil dışına çıkış 05 Aralık 2021 | 89 Okunma Einstein, Salâh Birsel, mutluluk filan 02 Aralık 2021 | 209 Okunma Aslan kükresin biz sevinelim 26 Kasım 2021 | 115 Okunma Adele’e tebrik ve sitem 23 Kasım 2021 | 97 Okunma Büyük kazanç / ağır hasar 22 Kasım 2021 | 195 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar