Saldırınca çok güzelsin

İki haftada 5 puan kaybettikten sonra Gençlerbirliği önünde moral düzletme, taraftarın yüreğine su serpme maçına çıktı Galatasaray.Gomis’in enfes bir dönüşle topu koşu yoluna...

İki haftada 5 puan kaybettikten sonra Gençlerbirliği önünde moral düzletme, taraftarın yüreğine su serpme maçına çıktı Galatasaray.

Gomis’in enfes bir dönüşle topu koşu yoluna bıraktığı Mariano golü attığında eminim çoğu Galatasaraylı “İki asist bir golle oynayan sağ bekimiz var şu anda biliyor musun?” diyerek hislenmiştir.

EL FRENİ ETKİSİ

Erken golün Galatasaray’ı coşturması bellenirken el freni etkisi yarattı. Klasik yan pas bulamacı, defanstan çıkarken kaptırılan top dramı derken Gençlerbirliği bir ara gol için umutlanacak şekilde dengeledi oyunu.

Ancak daha önce Belhanda’nın ortasında direğe takılmış olan Maicon, o pozisyonun kopyasında golü buldu, skoru, taraftarı, hocayı, arkadaşlarını rahatlattı.

İkinci yarı ise bambaşka şekilde gelişti olaylar. 46’da Gomis, 50’de Tolga’nın golleri Tudor’u Maicon ve Fernando’yu tedbir amaçlı oyundan alacak kadar rahatlattı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Menzil dışına çıkış 05 Aralık 2021 | 92 Okunma Einstein, Salâh Birsel, mutluluk filan 02 Aralık 2021 | 210 Okunma Aslan kükresin biz sevinelim 26 Kasım 2021 | 119 Okunma Adele’e tebrik ve sitem 23 Kasım 2021 | 98 Okunma Büyük kazanç / ağır hasar 22 Kasım 2021 | 196 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar