Rubik küpü takım

LİGDE son haftaların iki kaybedenini karşı karşıya getiren maç bir nevi yeni başlangıç noktasıydı taraflar açısından. Sezonun kalan kısmı için bir hareket noktası olabilecek, kaldıraç...

LİGDE son haftaların iki kaybedenini karşı karşıya getiren maç bir nevi yeni başlangıç noktasıydı taraflar açısından.

Sezonun kalan kısmı için bir hareket noktası olabilecek, kaldıraç etkisi yaratabilecek türden bir maç

Mustafa Denizli elindeki “Rubik Küpü” benzeri bir oyunu andıran Galatasaray’ı yeniden toparlamak için epeyce uğraşmak durumunda.

İlk yarıda hantal, oyun planı çözülmüş ama herşeyden öte takımdaşlık ruhunu kaybetmiş Galatasaray’ı izledik.

Savunma sistemi bocalayan, hücumda yaratıcı hamle üretmekte zorlanan ola ki üretti (bakınız 8’inci dakika) eli ayağı dolaşan bir takım.

Buna karşılık Bursaspor’un özgüven kazanması ve rakibini kıstırması kaçınılmazdı.

Galatasaray’ın ilk 45 dakikayı gol yemeden tamamlamış olması kendi içinde bir mucizedir ama bu mucizede Muslera’nın ve elbette Bursaspor’un bitirici özelliğinin bulunmamasının etkisi büyüktür.

Galatasaray maçın ikinci yarısında bütün dağınıklığına rağmen maçtan kopmayarak ve yıpratıcı olmasa da baskısını sürdürerek yoluna devam etti ki; en büyük doğrusu da buydu.

TOZ PEMBE TABLO

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Menzil dışına çıkış 05 Aralık 2021 | 97 Okunma Einstein, Salâh Birsel, mutluluk filan 02 Aralık 2021 | 212 Okunma Aslan kükresin biz sevinelim 26 Kasım 2021 | 123 Okunma Adele’e tebrik ve sitem 23 Kasım 2021 | 98 Okunma Büyük kazanç / ağır hasar 22 Kasım 2021 | 199 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar