Manzara içler acısı

Kayseri deplasmanında Galatasaray'ın özellikle ilk yarıdaki halini, oyununu özetlemek için, "içler acısı" demek yeterlidir.Defans blokunun önüne yine savunma özellikli iki orta sahayla çıkmasına rağmen...

Kayseri deplasmanında Galatasaray'ın özellikle ilk yarıdaki halini, oyununu özetlemek için, "içler acısı" demek yeterlidir.
Defans blokunun önüne yine savunma özellikli iki orta sahayla çıkmasına rağmen kalesini/yarı sahasını koruyamayan ve rakibe pozisyonlar veren bir takım izledik.

Sneijder’in yokluğunda aklını, fikrini, hücum organizasyonu oluşturma yeteneğini kaybetmiş bir takım izledik.

Rakip kaleye hamle yapamayan, Kayseri’nin her atağında sarsılıp, dağılan bir takım izledik. Muslera hariç kimse G.Saray formasıyla oynadığının farkında değildi.


KAYSERİ YORULDU
Eğer Kayseri ilk yarıda maçı kopartıp farka gidemediyse suçu kendinde aramalı. Çünkü dün sahaya çıkan G.Saray ilk yarıda bir Süper Lig takımından çok, futbolcu forması giydirilmiş kılıç kalkan ekibine benziyordu.

Özbek ve yönetimi müthiş vizyoner yaklaşımlarının eseri bu kadroyla ne kadar gurur duysa az. Mesela o Rodriguez ne büyük yetenektir; Real Madrid bu cengaver yeteneği nasıl kaptırmıştır G.Saray’a, anlamak mümkün değil!

İkinci yarıda Rodriguez’in yerine Bilal’in girmesi, sakatlanan Podolski’nin yerine de Sinan’ın sahaya sürülmesi, biraz da rakibin yorulması G.Saray’ı oyuna ortak hale getirdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Menzil dışına çıkış 05 Aralık 2021 | 97 Okunma Einstein, Salâh Birsel, mutluluk filan 02 Aralık 2021 | 212 Okunma Aslan kükresin biz sevinelim 26 Kasım 2021 | 123 Okunma Adele’e tebrik ve sitem 23 Kasım 2021 | 98 Okunma Büyük kazanç / ağır hasar 22 Kasım 2021 | 199 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar