Maksat hasıl oldu ama...

G.SARAY açısından ne kadar önemli bir maç olduğu ortadaydı. Geçen hafta puan saçıp dökerek geldiği bir süreci noktalamış ve nihayet rahat nefes almıştı.Bu hafta sıralamada kendisinden...


G.SARAY açısından ne kadar önemli bir maç olduğu ortadaydı. Geçen hafta puan saçıp dökerek geldiği bir süreci noktalamış ve nihayet rahat nefes almıştı.
Bu hafta sıralamada kendisinden yukarıda yer alan 3 rakibinin de 2’şer puan kaybetmesi, Kasımpaşa maçının değerini de katlamış ve 3 değil, bir hesaba göre 9 puanlık mücadele haline getirmişti. Sarı kırmızılı oyuncular maça gereken ciddiyeti göstererek başladılar; bu tavrın ödülünü de 5 dakika içinde aldılar.

Podolski’nin Sneijder’a verip geri aldığı topu, düzgün bir vuruşla gole çevirmesiyle gelen skor avantajı psikolojik baskıyı da savuşturmasına yol açtı diye düşünmek mümkün.

NAFiLE PAS ZiNCiRi

Ancak biraz fazla rahatlattı bu gol G.Saray’ı. İlk yarım saatte topu rakibe neredeyse hiç vermedi, Kasımpaşa da almak için çok yoğun bir çaba göstermedi ancak, “Ayağındaki topla ne yaptı?” diye sorarsanız, “Hiç” diyebilirim. Bitmek bilmeyen, “nafile pas zincirine” dolayıp durdu kendisini. Kanatları kullanmayı düşünmedi, düşünse de uygulayamadı, elle tutulur tehdit oluşturamadı. Erken golün G.Saray’ı mı, Kasımpaşa’yı mı bozduğunu ayırt etmek güçleşti bu süreçte. Rakip giderek moral kazandı, rahatça geldi G.Saray’ın üstüne. İlk yarı futbol adına neredeyse güzellik barındırmadan böylece noktalandı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Menzil dışına çıkış 05 Aralık 2021 | 92 Okunma Einstein, Salâh Birsel, mutluluk filan 02 Aralık 2021 | 211 Okunma Aslan kükresin biz sevinelim 26 Kasım 2021 | 119 Okunma Adele’e tebrik ve sitem 23 Kasım 2021 | 98 Okunma Büyük kazanç / ağır hasar 22 Kasım 2021 | 197 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar