İşte muhtar böyle olur!

MERSİN’in Mezitli ilçesine bağlı Cemilli’den gelen bir haber sayesinde hem “kahraman” bir muhtar tanımış olduk hem de terör örgütlerinin “kokteyl” yapılanmasının mikro düzeyde bir...

MERSİN’in Mezitli ilçesine bağlı Cemilli’den gelen bir haber sayesinde hem “kahraman” bir muhtar tanımış olduk hem de terör örgütlerinin “kokteyl” yapılanmasının mikro düzeyde bir örneğinden haberdar olduk.
Detayları okuyunca fark edeceksiniz ne kadar büyük bir tehditle karşı karşıya olduğumuzu kıymetli okur!
Cemilli, tarihi 3 bin yıl önceye kadar dayandırılan Mezitli’ye (bakınız Soli antik kenti) bağlıdır, 85 hanede 300 kişi yaşar.Sağlık merkezi yoktur, okul yoktur ama merkeze yakındır, elektriği, suyu vardır, hatta muhtarın bilgisayarı vardır ulaşabildiğimiz bilgiler ışığında (yerelnet.org).
Konu muhtara gelmişken, yaşanan “büyük tehdit” konusuna da girebiliriz.
Abidin Yağmur imzasıyla Cumhuriyet’te yayınlanan haber konuyu gayet güzel toparlıyor...
UUU, KÖYE GEL!
Geçtiğimiz ağustos ayında, Cemilli’den H.G. isimli vatandaşın imzasını taşıyan bir ihbar mektubu gönderilir jandarmaya. 300 kişilik Cemilli’de 27 kişinin terör örgütleriyle bağlantısı olduğunu ileri sürmektedir H.G.
Terör örgütlerinden çoğul olarak bahsetmemiz boşa değildir, çünkü nüfusun neredeyse yüzde 10’una denk gelen teröristler arasında FETÖ’cü vardır, DHKP-C’li vardır, PKK’lı vardır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Menzil dışına çıkış 05 Aralık 2021 | 94 Okunma Einstein, Salâh Birsel, mutluluk filan 02 Aralık 2021 | 211 Okunma Aslan kükresin biz sevinelim 26 Kasım 2021 | 121 Okunma Adele’e tebrik ve sitem 23 Kasım 2021 | 98 Okunma Büyük kazanç / ağır hasar 22 Kasım 2021 | 197 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar