Ganimeti bol maç

GALATASARAY ödülü liderlik koltuğu olan bir maça nasıl başlaması gerekiyorsa öyle başladı. Hızlı, kararlı, agresif, konsantrasyonu üst seviyede ve gole odaklı... Ligin tabanına yakın bloktan kurtulmak...

GALATASARAY ödülü liderlik koltuğu olan bir maça nasıl başlaması gerekiyorsa öyle başladı.

Hızlı, kararlı, agresif, konsantrasyonu üst seviyede ve gole odaklı... Ligin tabanına yakın bloktan kurtulmak için mücadele eden, Hamza Hamzaoğlu ile silkinse de gücünü toparlayamamış Antalyaspor, bu baskıyı kaldıramadı.

Biraz taktik faullerle Galatasaray’ı durdurmayı denediler, onda da başarılı olamadılar. Gomis, önce Garry Rodrigues’in şuttan asiste dönüşen pasıyla buluşarak direnci kırdı. Aynı ikili 5 dakika içinde bir golde daha ortaklık yaptılar ki; Rodrigues’in koşusu, zamanlaması, pasındaki incelik bizzat gol kadar kıymetliydi.

KISA SÜRELİ BASKI

Feghouli’nin Belhanda’nın şahane pasıyla buluşarak attığı gol, maçı ve 3 puanı cebine koyacak skor ve moral üstünlüğünü de getirdi ev sahibine... Bu erken skor rahatlığı ve Hamza Hamzaoğlu’nun devreyi beklemeden yaptığı değişikliklerle takımına yeniden format atması maçın görüntüsünü değiştirdi.

İkinci yarıda Antalyaspor gol noktalarına taşınan boyutta olmasa da tehdit yaratan bir baskı oluşturdu kısa süreliğine... Yine de net gol fırsatı yakalayan ve kaçıran taraf Galatasaray’dı. 3 gol, 3 puan, ilk 45 dakikadaki coşkulu oyun ve liderlik koltuğu dün gece elde edilen ganimetlerdir Galatasaray için.

DERİNLİK YOK

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Menzil dışına çıkış 05 Aralık 2021 | 91 Okunma Einstein, Salâh Birsel, mutluluk filan 02 Aralık 2021 | 210 Okunma Aslan kükresin biz sevinelim 26 Kasım 2021 | 119 Okunma Adele’e tebrik ve sitem 23 Kasım 2021 | 98 Okunma Büyük kazanç / ağır hasar 22 Kasım 2021 | 196 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar