Çılgın Aslan yürüyüşü

Avrupa’ya kendisine hiç yakışmayacak şekilde vedasının getirdiği burukluğu bu kadar çabuk dağılmasını, camianın çabucak toparlanmasını “sadece ve sadece” 7 gollü iki galibiyete...

Avrupa’ya kendisine hiç yakışmayacak şekilde vedasının getirdiği burukluğu bu kadar çabuk dağılmasını, camianın çabucak toparlanmasını “sadece ve sadece” 7 gollü iki galibiyete bağlamak yanlış olur.

Bu galibiyetler sırasında oynadığı akıcı, heyecan verici, seyir zevki yüksek futbolun yanı sıra sahadaki özgüveni, karakteri, hırsı, kararlılığı ile doldurdu tribünleri Galatasaray.

Taraftarlık biraz da maça asılan, topu ısıran takım gördüğünde beyaz bembeyaz bir sayfa açmaya dünden razı olmaktır zaten.

Dün Galatasaray’ın karşısında ligdeki ilk iki rakibine nazaran daha sağlam duran, en azından fena olmayan bir “durdurma” ve Kone marifetiyle “hücum” planı olan bir rakip vardı.

SEVİNDİRİCİ SÜRPRİZ

Sezonun her manada “sevindirici sürprizi” olan Tolga Ciğerci’nin Serdar Aziz ve Gomis üzerinden kendisine ulaşan topu golü çevirmesi iş tamamen değiştirdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Menzil dışına çıkış 05 Aralık 2021 | 92 Okunma Einstein, Salâh Birsel, mutluluk filan 02 Aralık 2021 | 210 Okunma Aslan kükresin biz sevinelim 26 Kasım 2021 | 119 Okunma Adele’e tebrik ve sitem 23 Kasım 2021 | 98 Okunma Büyük kazanç / ağır hasar 22 Kasım 2021 | 196 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar