Çetin cevizi kıramadı

G.SARAY açısından sıralanmış üç zorlu maçtan birincisiydi Başakşehir karşılaşması.Gücünün sınırlarını test edebileceği, lig sıralamasında zirveden başka bir yer...


G.SARAY açısından sıralanmış üç zorlu maçtan birincisiydi Başakşehir karşılaşması.
Gücünün sınırlarını test edebileceği, lig sıralamasında zirveden başka bir yer düşünmediğini göstereceği türden bir karşılaşma.

Liderlik koltuğunda oturan rakip Başakşehir, henüz deplasmanda gol yememiş; taş gibi takım. Hal böyleyken, maçın ilk 15 dakikası “Bir köprüde karşılaşmış inatçı iki keçi” şeklinde gelişti.

Bu süreçte Galatasaray’ın dönem dönem topu göremediğini, rakibini çözemediğini, topu elde etmek, korumak veya oyunu rakip sahaya taşımak için hamlesi bulunmadığını gördük. Daha sonra en azından ‘tehlikelimsi’ diyebileceğimiz ataklar görmeye başladık karşılıklı olarak. Galatasaray, kazandığı bir duran topu Sneijder, “Sinan vuramazsa De Jong vurur” diyerek kullandı, ilk tahmini doğru çıktı. Ancak gol sevinci uzun sürmedi. Uğur’un kestiği topu Mehmet Batdal gole çevirdi. Bu gol fotoğrafını, Sabri ve Mehmet’in boy eşleşmesi üzerinden karikatür gibi de düşünebilir, rahatça gülebilirsiniz. 2. yarıda G.Saray açısından olaylar yine bildik şekilde gelişti. Atak yapmaya hazırlanırken helak oldu, kritik top kaybı konusunda kendine ait rekoru zorladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Menzil dışına çıkış 05 Aralık 2021 | 92 Okunma Einstein, Salâh Birsel, mutluluk filan 02 Aralık 2021 | 210 Okunma Aslan kükresin biz sevinelim 26 Kasım 2021 | 119 Okunma Adele’e tebrik ve sitem 23 Kasım 2021 | 98 Okunma Büyük kazanç / ağır hasar 22 Kasım 2021 | 197 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar