Cem Yılmaz artık ‘ikinci en komik

CEM Yılmaz memlekette kitleleri en sağlam güldüren figür olma özelliğini kaybetmiş, sonuna kadar hak ettiği bu unvanı Yeni Şafak'a devretmiştir. Üzgünüm Cem Yılmaz, üzgünüm abi; artık ikinci...

CEM Yılmaz memlekette kitleleri en sağlam güldüren figür olma özelliğini kaybetmiş, sonuna kadar hak ettiği bu unvanı Yeni Şafak'a devretmiştir.

Üzgünüm Cem Yılmaz, üzgünüm abi; artık ikinci sıradasın!Toplumun her kesimini “Başka Türkiye Yok” sloganıyla yürüttüğü kampanyaya davet eden gazete daha çağrısının mürekkebi kurumadan Oy ve Ötesi’ni “Şaibe Çetesi” ilan etti.Burada da durmadı ve Cem Yılmaz’ı “şaibe çetesinin destekçisi” olmakla “suçladı”.Yıllardır hayranlıkla takip ettiğim Cem Yılmaz beni bu kadar güldürememişti; gül gül öldüm!
*
Oy ve Ötesi’nin ne olduğu hakkında bilginiz vardır diye tahmin ediyorum ama yine de “tane tane anlatayım” bu “şaibe çetesi”nin ne işle uğraştığını...Oy ve Ötesi yasalarla her vatandaşa tanınan sandıkta müşahitlik hakkı kullanmak ve neticede demokrasimizin kalitesine katkıda bulunmak amacıyla başlatılan bir hareket.Tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak çalışıyor, hiçbir partiyle bağlantısı bulunmuyor; yani kapısı AKP’liye de CHP’liye de LDP’liye de BBP’liye de açık.Gönüllülere sandıkta yapacakları görevle ilgili bir eğitim veriyor ve sandığa “kimseyi rahatsız etmemesi gereken” bir şeffaflık katkısı sunuyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Menzil dışına çıkış 05 Aralık 2021 | 97 Okunma Einstein, Salâh Birsel, mutluluk filan 02 Aralık 2021 | 212 Okunma Aslan kükresin biz sevinelim 26 Kasım 2021 | 123 Okunma Adele’e tebrik ve sitem 23 Kasım 2021 | 98 Okunma Büyük kazanç / ağır hasar 22 Kasım 2021 | 199 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar