Burak'sız ve Melo'suz olmaz

BURAK Yılmaz'ın dün akşam kadrolar açıklandığında ilk 11'de yer almamasına taraftarlar kendince şöyle açıklamalar getirmiştir herhalde... a) Sakatlığını düşünmüşlerdir.b)...

BURAK Yılmaz'ın dün akşam kadrolar açıklandığında ilk 11'de yer almamasına taraftarlar kendince şöyle açıklamalar getirmiştir herhalde...

a) Sakatlığını düşünmüşlerdir.
b) Canı oynamak istememiştir(!)
c) İngiltere'den tranfer teklifi çok ciddiymiş.
Hamza Hoca Burak'ı sahaya sürmemesinin nedenini "Takımın defansif hassasiyetlerini göz önüne alarak böyle bir diziliş.." şeklinde açıklayarak herkesi ters köşeye yatırdı. Ancak yatan sadece taraftar olmadı. Burak'ı feda ederek alınan tedbirin hiçbir işe yaramadığı maçın hemen başında ve devamında görüldü.
Başta Aatıf olmak üzere Sivas'ın hızlı ve uyumlu oyuncuları karşısında hem tutunamadı hem de ne oynayacağını bile unutacak hale geldi sarı kırmızılılar.
Galatasaray'ın Muslera-Chedjou-Melo-Burak şeklindeki omurgasıyla zaten Melo eksikken bir de Burak'la oynamanın hem hücumda hem savunmada etkisini göstermek yine Burak'a düştü.

TRANSFER ŞART

Zorlu Sivasspor deplasmanında maçı 2-0'dan geri döndürmekte (ki mucizedir!) attığı golden öte katkı sağladığı aşikar Burak'ın.. Takımın dört yıldızlı, üç kupalı şampiyonluk apoletine yaraşır bir oyun oynamadığının en başta Hamza Hoca farkındadır herhalde. Ancak sadece onun görmesinin de yeterli olmayacağı ortada.
2-0'dan oyun döndürerek mücadeleci karakterine bir şekilde sahip çıkan bu kadronun silkinmeye, taze kana, özetle transfere ihtiyacı var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Menzil dışına çıkış 05 Aralık 2021 | 94 Okunma Einstein, Salâh Birsel, mutluluk filan 02 Aralık 2021 | 211 Okunma Aslan kükresin biz sevinelim 26 Kasım 2021 | 121 Okunma Adele’e tebrik ve sitem 23 Kasım 2021 | 98 Okunma Büyük kazanç / ağır hasar 22 Kasım 2021 | 197 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar