Deli değil dâhi dedirtti

Bursaspor, Galatasaray’ın afili lig koşusunda kullandığı enstrümanlardan bir karşı mücadele formülü hazırlamıştı: “Pres, sürat ve kararlılık...”Bu formül, Bursaspor’un...

Bursaspor, Galatasaray’ın afili lig koşusunda kullandığı enstrümanlardan bir karşı mücadele formülü hazırlamıştı: “Pres, sürat ve kararlılık...”

Bu formül, Bursaspor’un özellikle sarı kırmızılıların orta sahasını etkisiz kılan bu formül, çabuk tarafından, 15 dakika içinde fayda sağladı.

Pas hattı çöken Galatasaray kalesine 15 dakika içinde golü gördü, kendi oyununu hatırlayamayacak şekilde sendeledi bir süre. İlk yarıda 30’uncu dakikadan sonra kademe kademe, el yükselterek oyuna hükmetmeye çalışsa da Bursa’nın direncini kıracak pozisyonlar üretmeyi başaramadı.

İkinci 45 dakika perde açıldığında Bursaspor’u sahasında oynamaya mahkûm eden bir Galatasaray filizlenmeye başladı.

GÜCÜNÜ GÖSTERDİ

Karşı ataklardan fayda sağlamayı düşünerek kapanan rakibi açmak için yüklendikçe yüklendi ancak surda gedik açmak mümkün olmadı. Ta ki Tudor’un “Ya deli, ya dâhi” dedirtecek riskli, hatta kaşları kaldıran hamlesine kadar... Bir zar attı Tudor maçın son yarım saatinde ve attığı zar da tuttu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Menzil dışına çıkış 05 Aralık 2021 | 89 Okunma Einstein, Salâh Birsel, mutluluk filan 02 Aralık 2021 | 208 Okunma Aslan kükresin biz sevinelim 26 Kasım 2021 | 115 Okunma Adele’e tebrik ve sitem 23 Kasım 2021 | 97 Okunma Büyük kazanç / ağır hasar 22 Kasım 2021 | 195 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar