Kutlu yürüyüşe devam...

Bir seçimi daha geride bıraktı Türkiye. “24 Haziran’da bir oyun var ve bütün oyunları bozacak bir oy. Bir oy bir sandığı, bir sandık bir beldeyi, bir belde, bir kasabayı, bir kasaba bir ili, bir il bir ülkeyi...

Bir seçimi daha geride bıraktı Türkiye. “24 Haziran’da bir oyun var ve bütün oyunları bozacak bir oy. Bir oy bir sandığı, bir sandık bir beldeyi, bir belde, bir kasabayı, bir kasaba bir ili, bir il bir ülkeyi kurtarır ve bir ülke tüm dünyayı değiştirir” demiştik seçimden önce ve necip milletimiz öyle bir tercih yaptı ki, sandıktan öyle bir sonuç çıktı ki inşallah bu sonuç sadece Türkiye’nin geleceğini değil, bütün dünya mazlumlarının geleceğini değiştiren bir sonuç olacak. İktidara ve Cumhurbaşkanımıza “Durmak yok yola devam” diyen milletimiz muhalefete de anlayana sivrisinek saz misalinden gerekli mesajı da vermiş oldu. Aslında bu mesaj sadece muhalefete değil, muhalefet üzerinden Türkiye’ye diz çöktürmeye çalışan emperyalist ve terörist anlayışlara oldu. Rakamsal boyutları ile değerlendirmek, oranlar üzerinden yorum yapmak başkalarının işi olsun, biz bu sonuçla Türkiye’de ve dünyada neler değişecek ona bakalım.

Adım adım takip ettiğimiz seçim sürecinde çok şeylere şahit olduk. Sadece seçimdir, seçim konuşmalarıdır deyip geçemeyeceğimiz, satır aralarında çok şeyleri okuduğumuz bir seçim süreci yaşadık. Bu seçim Ak Parti’nin on altı yılda aldığı İki cumhurbaşkanlığı, iki referandum, üç yerel ve altı genel seçimle on üçüncü zaferi oldu.

Bu seçimle Türkiye tüm dünyaya demokrasi dersi verdi.

Bu seçimle kimileri kazandı, kimileri kaybetti.

Bu seçimle canını bu necip millet için düşünmeden feda eden ve şehitlik makamına ulaşan evlatlarımız ve gazilik mertebesine ulaşan canlarımız kazandı, kendi evladına kurşun sıkmaya kalkışan şerefsizler kaybetti.

Bu seçimle Afganistan’da, Arakan’da, Çeçenistan’da, Doğu Türkistan’da, Filistin’de, Irak’ta, Keşmir’de, Kırım’da, Mısır’da, Moro’da, Afrika’da, Özbekistan’da, Suriye’de ve dünyanın her köşesinde ezilen mazlumlar kazandı, dünyadaki şatafat ve rahatlığını mazlumların kanları ve canları üzerine kuran zalimler kaybetti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Zaferlerle dolu bir ay: Ağustos 28 Ağustos 2018 | 3.465 Okunma Kurban 21 Ağustos 2018 | 4.592 Okunma Kan emiciler 14 Ağustos 2018 | 4.620 Okunma Manevi kalkınma 07 Ağustos 2018 | 2.142 Okunma Papaz 31 Temmuz 2018 | 4.852 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar