Süleyman Şah havucu mu? Mezar yeniden eski yerine mi taşınıyor?

“Fırat Kalkanı” ve “Zeytin Dalı Harekatı” sonrasında Suriye’de gelişmeler hızlandı. Gelen bilgilere bakılırsa daha önce bulunduğu yerden alınan Süleyman Şah’ın mezarı, yeniden...

“Fırat Kalkanı” ve “Zeytin Dalı Harekatı” sonrasında Suriye’de gelişmeler hızlandı. Gelen bilgilere bakılırsa daha önce bulunduğu yerden alınan Süleyman Şah’ın mezarı, yeniden eski yerine taşınacak.

Süleyman Şah’ın eski türbesi ile Türkiye sınırı arasındaki uzaklığın 35 km olduğuna dikkat çeken kaynaklar, “Fırat Kalkanı Harekatı ile şu anda bu mesafenin yaklaşık 22 km’lik kısmı Türk askerinin denetiminde. Geriye az bir bölüm kalıyor” ifadelerini kullanılıyorlar.

Bu arada Ahmet Davutoğlu’na yakın bir gazetede “PKK Süleyman Şah bölgesini de terk etti” şeklinde bir haber yayımlandı.

Bazı hesaplar olduğu anlaşılıyor.

ABD TUZAĞINA DİKKAT!

Bölge PKK/PYD’nin denetiminde. Mezarın bugünkü yerine taşınırken yaşananları, Türkiye ile PKK/PYD’yi yan yana getirme çabalarını hatırlayalım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD tehlikeli bir kumar oynuyor… 25 Nisan 2024 | 560 Okunma ABD: Asker yerine kurşun gönderiyoruz 24 Nisan 2024 | 338 Okunma Amerikancıların heyecanlanması iktidarı uyarmalı 22 Nisan 2024 | 531 Okunma AK Parti’de pusuda bekleyenler… 21 Nisan 2024 | 2.379 Okunma Bölgemizde dengeler hızla değişiyor 19 Nisan 2024 | 423 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar