Milli dalga, Andımız, Bahçeli...

Türkiye ciddi bir ekonomik krizle karşı karşıya. ABD ve kuklaları Türkiye’nin içinde  bulunduğu ekonomik krizden yararlanmaya çalışıyorlar. Doğu Akdeniz’de Türkiye’ye karşı kumpas...

Türkiye ciddi bir ekonomik krizle karşı karşıya. ABD ve kuklaları Türkiye’nin içinde  bulunduğu ekonomik krizden yararlanmaya çalışıyorlar.
Doğu Akdeniz’de Türkiye’ye karşı kumpas kuruyorlar.
Ege’de Yunanistan’ı kışkırtıyorlar.
Kıbrıs’ta sıkıştırmaya çalışıyorlar.
Suriye’de oyun peşindeler.
PKK’ya silah sevkiyatı yapıyorlar
Fiili dayatmalarda bulunuyorlar.
İran’a yaptırıma zorluyorlar.
...
MİLLİ KABARMA
ABD ve kuklaları Türkiye üzerine çullanmaya çalışırken, Türkiye’de “milli dalga” kabarıyor. Geçtiğimiz günlerde hükümet CIA ile de iş yapan McKinsey danışmanlık kuruluşuyla anlaşma yapınca, AKP seçmeni de dahil herkes ayağa kalktı.
Erdoğan tepkileri “Bakan  arkadaşlarımıza söyledim. ‘Bunlardan fikri danışmanlık bile almayacaksınız” diyerek yatıştırdı.
Danıştay’ın “Andımız” kararından sonra yaşananlar da aynı. 
 “PKK ile açılım” sürecinde “Andımız” yasaklanmıştı. 5 yıl sonra Danıştay 8. Dairesinin kararı iptal etmesi toplumda büyük sevinç yarattı. 
Doğu Akdeniz, Ege, Kıbrıs, ... konusunda da tepki yükseliyor. Halktaki milli dalga giderek büyüyor.
BAHÇELİ’NİN TAVRI
MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin MHP Meclis grup toplantısındaki sert çıkışının arkasında da bu dalganın olduğu konuşuluyor. 
Toplantıya katılanlar Bahçeli’den o çıkışı beklemiyorlardı. Konuşma da önceden dağıtılmamıştı. Bu nedenle Bahçeli’nin ne konuşacağından habersizlerdi. Bahçeli’nin çıkışı sonrasında salonun ayağa kalkması ve coşkuyla alkışlaması da anlamlı.
Sa...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçimler partilerde cerahati patlattı 28 Mart 2024 | 1.077 Okunma Terör saldırılarının şifreleri 27 Mart 2024 | 596 Okunma ABD’nin Putin’e ‘sürpriz’i bu muydu? 25 Mart 2024 | 879 Okunma Batı dayattı faiz 500 baz puan arttı 24 Mart 2024 | 711 Okunma Rusya’da muhalefet de milli 22 Mart 2024 | 190 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar