Kimden yanasınız?

Son günlerde yine tuhaf şeyler yaşanıyor. Konu araştırılmıyor. Kim doğru, kim yanlış incelenmiyor. Ama hemen hüküm veriliyor. Sosyal medyada linç kampanyası yürütülüyor.KAZDAĞLARI(!) Önce...

Son günlerde yine tuhaf şeyler yaşanıyor. Konu araştırılmıyor. Kim doğru, kim yanlış incelenmiyor. Ama hemen hüküm veriliyor. Sosyal medyada linç kampanyası yürütülüyor.

KAZDAĞLARI(!)

Önce Kazdağları olayı. Ne olduğu araştırılmadı. Ancak bazıları hemen altın uzmanı kesildi. Maden Mühendisleri Odası ilk raporunu daha yeni yayınladı. Açıklığa kavuşması gereken noktalar var. Konunun uzmanları böyle diyor. Birileri ise tam gaz ortalıkta.

PKK ORMAN YAKTI SES YOK

Ağaçlar kesilmiş. Doğa mahvolmuş. Tamam, itiraz yok. Ancak bir dakika. Daha yeni (13 Temmuz’da) Muğla Dalaman’da orman yangını çıktı. Yüzlerce hektar orman yandı. Sadece orman mı? İçindeki canlılar da kül oldu. PKK’nın yan kuruluşu “Biz yaktık” diye açıklama yaptı. Ama kimseden ses çıkmadı.

MUĞLA’DAKİLER AĞAÇ DEĞİL Mİ?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD tehlikeli bir kumar oynuyor… 25 Nisan 2024 | 1.005 Okunma ABD: Asker yerine kurşun gönderiyoruz 24 Nisan 2024 | 342 Okunma Amerikancıların heyecanlanması iktidarı uyarmalı 22 Nisan 2024 | 531 Okunma AK Parti’de pusuda bekleyenler… 21 Nisan 2024 | 2.381 Okunma Bölgemizde dengeler hızla değişiyor 19 Nisan 2024 | 423 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar