IŞİD buharlaştı mı?

Dünya onları 2011 yılında ABD ve İsrail’in Suriye operasyonu ile tanıdı. Dünyanın her yerinden Suriye ve Irak’a terörist göçü başlatıldı. Çin’in Uygur bölgesinden, Rusya’dan...

Dünya onları 2011 yılında ABD ve İsrail’in Suriye operasyonu ile tanıdı. Dünyanın her yerinden Suriye ve Irak’a terörist göçü başlatıldı. Çin’in Uygur bölgesinden, Rusya’dan, özellikle de Kafkaslardan, Türk Cumhuriyetlerinden, Avrupa ülkelerinden gelenler Türkiye üzerinden bölgeye geçirildi.

VAHŞET GÖRÜNTÜLERİ

Suriye’de katliamlara başladılar. Arkasından Musul ve çevresi geldi. Müslüman kadınları, kızları kaçırdılar.

Onbinlerce Müslüman’ı katlettiler. Binlerce kadına tecavüz ettiler.

Vahşetlerini sosyal medyadan da yaydılar. Öyle vahşet görüntüleri yayınladılar ki ele geçirmek istediği şehirlerde yaşayanlar onlar gelmeden kaçtı. Kaçamayanlar da direnmeden teslim oldu. O kafa, kol, bacak kesme görüntülerinin servis edilmesi bir savaş taktiğiydi. Bir süre sonra anlaşıldı. Ama iş işten geçmişti.

CIA, MOSSAD

İpi CIA ve MOSSAD’ın elindeydi. CIA ve MOSSAD ne istediyse onu yaptılar. Onlar nereyi işgal etmelerini istedilerse orayı ele geçirdiler. Yeri geldi Esad yönetiminin üstüne, yeri geldi Bağdat yönetimine, yeri geldi Erbil’e, yeri geldi Kerkük’e yönlendirildiler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ankara’da neler oluyor? 17 Mayıs 2024 | 2.016 Okunma Sinan Ateş cinayeti düşmana silah olmamalı 15 Mayıs 2024 | 36 Okunma Kamuda tasarruf gariban memura mı? 15 Mayıs 2024 | 1.120 Okunma Sinan Ateş cinayeti… Kim kimi, neden sıkıştırıyor? 13 Mayıs 2024 | 4.528 Okunma CHP’de sular erken mi ısınıyor 12 Mayıs 2024 | 1.341 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar