‘FETÖ tek kapılı operasyon yapmaz’

FETÖ ile mücadele sürerken, son dönemde operasyonların sadece TSK ve emniyetle sınırlı kalması tartışılıyor. FETÖ’nün siyasi ayağının üzerine gidilmemesine yönelik eleştiriler...

FETÖ ile mücadele sürerken, son dönemde operasyonların sadece TSK ve emniyetle sınırlı kalması tartışılıyor. FETÖ’nün siyasi ayağının üzerine gidilmemesine yönelik eleştiriler sürüyor.
24 Haziran sonrası cumhurbaşkanlığı kararnamesi yayınlandı. Üst düzey bürokraside  kendini gizleyen FETÖ’cüler açıkta kalsa da hala faaliyetteler.  
"Sızma" çabalarını sürdürdükleri konuşuluyor. Son dönemde yapılan bazı atamalar da kafa karıştırıyor.
GÜLEN’LE KAREYE GİRENLER
Fethullah Gülen’le buluşmak için Pensilvanya’ya gidenler hep konuşuldu. Orada Fethullah Gülen’le buluşanlar, çektirdikleri fotoğrafları çerçeveletip evlerine, işyerlerine asmışlardı. Hatta Meclis’teki odalarında görünen bir yere koyanlar bile vardı.
Fethullah Gülen’le aynı karede yer alanların  arasında hâlâ durumunu koruyanlar olması ilginç bulunuyor.
Bunlardan bir de AKP eski milletvekili Arif Demirkan. AKP Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı oldu. Anında Fethullah Gülen’le fotoğrafı sosyal medyaya düştü. Gülen’in hemen yanı başında.
AKP’nin, partide, bürokraside görev verdiği isimler arasında bunlardan epeyce fazla... 
Aralarında şu anda milletvekili olanlar da var.
ÖZEL EĞİTİMLİLER
AKP’de merkeze de çok yakın bir isimle sohbet ediyordum. Konu FETÖ sızmalarına geldi. Birden sinirlendi. Yapılan hatalara itirazı sert oldu.
Akın İpek’in borsadaki usulsüzlüklerini ortaya çıkaran uzmanın nasıl açığa alındığını anlattı. O uzmanı açığa alan kişinin hala ortalıkta dolaştığını bildirdi. "Ekonomi bunlarla mı düzelecek" dedikten son...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bölgemizde dengeler hızla değişiyor 19 Nisan 2024 | 380 Okunma Düğmeye kim bastı? 18 Nisan 2024 | 2.609 Okunma Savaş yayılır mı? 17 Nisan 2024 | 563 Okunma İran’ın başarısı Türkiye’yi rahatlatır 15 Nisan 2024 | 1.162 Okunma Milyarlarca dolarlık tarikatlar! 14 Nisan 2024 | 2.553 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar