Erdoğan’ın Mehmet Şimşek çıkışı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma günü sürpriz bir çıkış yaptı. İsim vermeden Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’i hedef aldı.Önce, “Partide kendi ayağımıza...

Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma günü sürpriz bir çıkış yaptı. İsim vermeden Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’i hedef aldı.

Önce, “Partide kendi ayağımıza kurşun sıkanlar var. İnanmıyorsan kusura bakma arkadaş. Biz bu işe inananlarla yolumuza devam ederiz” dedi.

FİNANS LOBİSİNİN ADAMI İMASI

Arkasından cumartesi günü eleştiri tonunu daha da sertleştirerek Şimşek’in uluslararası finans lobisi ile birlikte hareket ettiği imasında bulundu. Erdoğan özetle şunları söyledi:

“... Birileri çıkıp garip garip konuşuyor, ‘Ekonomi şöyle, dikkatli olmak lazım’ falan... Tabii dikkatli olacaksın. Ama kendi ayağına da kurşun sıkamazsın. Enflasyonun anası da babası da faizdir. Bunu bilmeyenler bilsin. Bunun aksini yapmaya kalkanlar da kusura bakmasın karşılarında beni bulur. Ekonomide her kötülüğün anası faizdir. Bunun da lobisi finans kuruluşlarıdır. Açık söylüyorum, devletin bankaları da bunun içindedir. Bunu er geç çözeceğiz.”

SESSİZ BEKLEYİŞ

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bölgemizde dengeler hızla değişiyor 19 Nisan 2024 | 311 Okunma Düğmeye kim bastı? 18 Nisan 2024 | 2.583 Okunma Savaş yayılır mı? 17 Nisan 2024 | 562 Okunma İran’ın başarısı Türkiye’yi rahatlatır 15 Nisan 2024 | 1.162 Okunma Milyarlarca dolarlık tarikatlar! 14 Nisan 2024 | 2.553 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar